طرز تهیه:
ابتدا اسانس و پودر بادام، عسل، بکینگپودر، ارده و روغن کنجد و نمک و کنجد را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط و خمیری منسجم و لطیف تهیه کنید.
فر را از قبل گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر کلوچه، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را در دست گرد کنید و به شکل توپی کوچک درآورید و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد، به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید.
بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید و در ظرف دردار بگذارید تا کلوچهها نرم و ترد باقی بمانند. این کلوچهها را با یک لیوان شیر یا یک فنجان چای بهعنوان میانوعده میل کنید.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد