
پاکستان آماده جایگزینی واتس اپ می شود
پاکستان اپلیکیشنی را برای جایگزینی واتس اپ راه اندازی کرده است .
پاکستان اپلیکیشنی را برای جایگزینی واتس اپ راه اندازی کرده است .
طبیعت هنوز شگفتیهایی دارد که به چشم بشر نیامده و و هر بار بخشی از ازین شگفتیها آشکار میشود؛ نمونهاش خانه سازی عجیب مورچهها!
برخی کارشناسان اسلامی و یهودی حلال بودن گوشت تولید شده در آزمایشگاه را تائید کردهاند.
دانشمندان میگویند افرادی که دارای گونههای ژن نئاندرتال هستند بیشتر بیمار میشوند!
مهاجرت به واسطه کمبود آب محدود به آدمها نیست، کمبود آب در زیمبابوه بسیاری از فیلها را مجبور به مهاجرت به کشور بوتسوانا کرده است.
نمایش اجساد فرازمینی ها در مکزیک باعث به راه افتادن بحثهای بسیاری شده است، اگرچه غالب کارشناسان از ناواقعی بودن آن میگویند اما حقیقت چیست؟
تقویت ساختار معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
پشتصحنه درخشش هوش مصنوعی، فرآیندی با مصرف زیاد انرژی نهفته است که ردپای کربنی سرسامآوری را بهجامیگذارد. رفتهرفته با پیچیدهتر شدن مجموعه دادهها و مدلها، انرژی مورد نیاز برای آموزش و اجرای مدلهای هوش مصنوعی بسیار زیاد میشود؛ این افزایش مصرف انرژی مستقیما بر انتشار گازهای گلخانهای تأثیر میگذارد و تغییرات آبوهوایی را تشدید میکند. در چنین شرایطی شرکت IBM، توسعهدهنده تراشههای «مغز مانند» که البته هنوز در فاز آزمایشی است، مدعیشده که با کمک این فناوری جدید میتواند استفاده از هوش مصنوعی را بهصرفهتر کند.
سال۱۳۸۴ و در اتاقی کوچک از خانه پدری، سه برادر خوشذوق پایههای مجموعهای را بنانهادند که در سال ۱۳۹۵ بهعنوان اولین مجموعه دانشبنیان تولید انیمیشن در ایران شناخته شد. درحال حاضر «استودیو هورخش» با بهکارگیری بیش از ۱۶۰ نیروی انسانی جوان و خلاق، بزرگترین استودیوی خصوصی تولیدکننده انیمیشن با تمرکز بر تولید انیمیشنهای دوبعدی در کشور است.
زندگی انسان امروزی تقریبا هرلحظه با پیشرفت فناوریهای جدید همراه است، فناوریهایی که با شتابی غیرقابل قیاس با گذشته در حال تغییر است. این روزها از یک سو خبر توسعه هوش مصنوعی را میشنویم و از سوی دیگر رباتهای مجازی را میبینیم که یکی پس از دیگری، جای خود را درکسبوکارها باز میکند و سر و شکلی تازه به آن میبخشد؛ اما چه میشود کرد تا از این فناوریها عقب نماند و به شرکتهای دانشبنیان و کسبوکارهای فناورانه ایرانی کمک کرد تا آنها هم بتوانند از تمام ظرفیتهای به وجود آمده از فناوریهای روز بهره ببرند؟
این روزها مفهوم «دانشبنیان» که شاید تا چند سال پیش بیشتر جنبه نخبگانی داشت و جامعه دانشگاهیان را درگیر میکرد، در حال تبدیل شدن به مطالبهای عمومی است. شاید از مهمترین اتفاقاتی که به درستی اهمیت اعتماد و پشتیبانی از علم و توسعه فناوریهای دانشمحور را به ما یادآور شد، شیوع همهگیری کرونا بود.
در گذشته بسیاری از افراد در اثر بیماریهایی که حتی قابل شناسایی هم نبود، از دنیا میرفتند؛ بیماریهایی که با تغییرات سبک زندگی انسان هر روز متنوعتر و پیچیدهتر شدند و سلامتی افراد بیشتری را به خطر انداختند. سرطان، از مهمترین عوامل مرگومیر انسانها در دنیای امروز است. کشورهای کمی در جهان هستند که به تمام روشها و تجهیزات درمانی سرطان دسترسی داشته باشند. برای مثال ابزارها و تجهیزاتی که برای پرتودرمانی به کار میروند معمولا هزینه بالایی دارند و استفاده از آنها در مراکز درمانی نیازمند دانش تخصصی است.
یک پژوهشگر دوران دفاع مقدس در گفتگو با جامجم آنلاین عنوان کرد:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد موتمن، نویسنده و کارگردان از روزهای دفاعمقدس
پروفسور زوران میلوشویچ، استاددانشگاه صربستان در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با محمد حاتمی، کارگردان و بازیگر نمایش «شبیه خون»
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی