بیشتر بخوانید : برای خواندن آموزش طرز تهیه پیراشکی بازاری کلیک کنید.
طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده تخم را جدا کنید. سفیده را آنقدر بزنید تا کف کرده و سفت شود و از حالت مایع در آمده و با وارونه کردن ظرف، نریزد.
زردهها را هم در یک ظرف ریخته و با شکر و روغن آنقدر بزنید که به صورت کرم درآید. ماست و پوست لیمو را هم افزوده و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید و کم کمبه مواد کیک بیفزایید. در نهایت سفیده را هم اضافه کنید و به آرامی از یک جهت هم بزنید.
این کار باعث میشود کیک پف کرده و پوک شود. قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی کنید و مواد کیک را درون قالب ریخته و مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
کیک را از فر بیرون آورده و برش بزنید و با شیر یا چای میل کنید.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید
واقعا دستورش دقیقه