
صوت | ماه من
ترانه «ماه من» نخستین اثر از آلبوم آتشِ نهان است که با شعری از «مجید افشاری» و موسیقی بابک زرین در رسانههای رسمی موسیقی منتشر شده است.
ترانه «ماه من» نخستین اثر از آلبوم آتشِ نهان است که با شعری از «مجید افشاری» و موسیقی بابک زرین در رسانههای رسمی موسیقی منتشر شده است.
موسیقی را باید یکی از ابزارهای انتقال فرهنگ دانست که با تمام نواها و نتهای خود میتواند رنگ و رخ یک فرهنگ را منتقل کند. وقتی صحبت از رنگارنگی اقوام میشود، نتهای موسیقی به منزله ابزاری میشود که دست همه اقوام را کنار هم قرار میدهد و یکرنگی ایران را به رخ همه میکشاند.
موسیقی از دیرباز نقش پررنگی را در زمانهای بحرانی بهویژه انقلاب، درگیرهای نظامی و جنگ ایفا میکرد. این مهم در کشور ما نیز پس از انقلاب بهخوبی قابل درک و بررسی است. از حضور گروههای سرود و اشعار انقلابی و حماسی سالهای ۵۷ و ۵۸ گرفته تا آغاز جنگ تحمیلی و بهرهگیری از توان آن در مسیر تهییج مبارزان و تقویت روحیه آنها برای حضور در جبهه جنگ، روحیهدادن به مردم در معرض حملات دشمن و همدردی و تسلیت به خانوادههای درگذشتگان نشان از اهمیتی داشت که موسیقی میتوانست در حمایت از تحولات بنیادین کشور ایفا کند.
نشست خبری نخستین جشنواره شعر و موسیقی سنتی ویژه اقوام ایرانی روز گذشته با حضور حسین قرایی، مدیرکل روابط عمومی صداوسیما، حسن عابدینی معاون استانها، اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان و علی مرادی مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان در سالن کنفرانس اداره کل روابط عمومی سازمان صداوسیما برگزار شد.
جشنواره موسیقی سنتی ویژه اقوام ایرانی به زودی برگزار می شود و صبح امروز نشست خبری در سالن جلسات اداره کل روابط عمومی رسانه ملی برگزار شد.
اشتراکات بینظیر و بیشمار کشورهای حوزه «ایران فرهنگی» چونان آینهای جاودانه است که متاسفانه اخیرا به خاطر دلایلی پیچیده و پردامنه، غبار بر آن نشسته باید چه کنیم؟ باید به کدام ریشهها برای همگرایی بیشتر برگردیم؟ با استاد کامبیز روشنروان، موسیقیدان پرآوازه بر یکی از مهمترین مولفههای رنگارنگ ایران فرهنگی یعنی موسیقی دقیق شدیم؛ هنری که در زمانه ما نقش مهمش در کمترین درجه اثرگذاری بر روان و وجدان و آگاهی جامعه است، مگر انقلاب اسلامی و تاثیر آن بر سرودها را یاد نداریم که آزادیخواهی و استقلالطلبی روح و مایهشان بود؟ بی گمان نمیتوان از موسیقی یعنی به عنوان مولفهای مهم و موثر و تاثیرگذار به خاطر برخی شرایط جاری یا آسیبهای ناامیدکننده عبور کرد و همچنان، کار را به ندانمکاریها واگذار کرد. با هم پای سخن استاد روشنروان مینشینیم.
موسیقی در ایام محرم و صفر امسال بسیار متفاوت از سالهای گذشته ظاهر شد و اجرای کنسرتهای موسیقی پس از سالها تعطیلی، نشان از آن داشت که مخاطب قرار است با مرحله جدیدی از تعامل موسیقی و حماسه عاشورا روبهرو شود. در ایام حماسی محرم و صفر امسال، ابتدا کنسرت «روایت وداع» به آهنگسازی و خوانندگی حسام آرین در تالار حوزه هنری اجرا شد. گفتوگو با مجتبی عسگری، خواننده کنسرت «سوگ شفق»
«سوگ شفق» روایتی از حماسه کربلا در پنج پرده بود. تمام پردههای اجرای این کنسرت با نقاشی امیرمحمد سرمدی و نظارت استاد حسن روحالامین همراه بود که به صورت موشنگرافی و با توجه به مضمون هر پرده به نمایش درآمد.
تک آهنگ «خشکسالی» با ترانه «آراز»، آهنگسازی علی الوان، تنظیم مهدی معظم، نوازندگی ویولن و گیتار الیاس عامر و خوانندگی سالار عقیلی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با بازیگر سریال تلویزیونی رحیل
یک پژوهشگر دوران دفاع مقدس در گفتگو با جامجم آنلاین عنوان کرد:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد موتمن، نویسنده و کارگردان از روزهای دفاعمقدس