طرز تهیه:
گوشت را با یک عدد پیاز در یک قابلمه مناسب بگذارید و 2 تا 3 لیوان آب روی آن بریزید و بپزید. بعد استخوان آن را جدا کرده و له کنید. لپه و برنج را بشویید و بپزید.
شوید و ترخون را خرد کرده و به برنج و لپه اضافه کنید. گوشت له شده را هم به مواد آش افزوده و مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد.
ماست را بزنید تا صاف شده و با زردچوبه و فلفل و نمک مخلوط کنید و در انتهای پخت به آش اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا ماست بریده نشود.
این آش باید قدری سفتتر از معمول باشد. آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری ماست و فلفل سیاه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و نوش جان کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید