طرز تهیه:
گوشت را با یک عدد پیاز در یک قابلمه مناسب بگذارید و 2 تا 3 لیوان آب روی آن بریزید و بپزید. بعد استخوان آن را جدا کرده و له کنید. لپه و برنج را بشویید و بپزید.
شوید و ترخون را خرد کرده و به برنج و لپه اضافه کنید. گوشت له شده را هم به مواد آش افزوده و مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد.
ماست را بزنید تا صاف شده و با زردچوبه و فلفل و نمک مخلوط کنید و در انتهای پخت به آش اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا ماست بریده نشود.
این آش باید قدری سفتتر از معمول باشد. آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری ماست و فلفل سیاه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و نوش جان کنید.
چاردیواری
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد