طرز تهیه آش ماست شیرازی

مواد لازم: گوشت گوسفندی: با استخوان 300 گرم، لپه: یک پیمانه ، برنج: 2 پیمانه ، پیاز:یک عدد ، سبزی آش‌ شامل شوید و ترخون: 200 گرم، ماست: 2 لیوان ، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم ، پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۸۷۲۳۹۱
طرز تهیه آش ماست شیرازی

طرز تهیه:

گوشت را با یک عدد پیاز در یک قابلمه مناسب بگذارید و 2 تا 3 لیوان آب روی آن بریزید و بپزید. بعد استخوان آن را جدا کرده و له کنید. لپه و برنج را بشویید و ‌ بپزید.

شوید و ترخون را خرد کرده و به برنج و لپه اضافه کنید. گوشت له شده را هم به مواد آش افزوده و مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد.

ماست را بزنید تا صاف شده و با زردچوبه و فلفل و نمک مخلوط کنید و در انتهای پخت به آش اضافه کنید و از یک جهت‌ هم بزنید تا ماست بریده نشود.

این آش باید قدری سفت‌تر از معمول باشد. آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری ماست و فلفل سیاه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و نوش جان کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها