سرا - آشپزی - جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

آشپزی
این برنج، نان و شیرینی می‌شود نه پلو

خواص و طرز تهیه آرد برنج

این برنج، نان و شیرینی می‌شود نه پلو

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴

آرد برنج محصولی است که از آسیاب کردن دانه‌های شکسته شده برنج به‌دست می‌آید. این آرد فاقد گلوتن منبعی غنی از فیبر، ویتامینB، مواد معدنی نظیر فسفر، مس، منیزیم‌، قند، پروتئین،کربوهیدرات، چربی و...است.این آرد در صنایع غذایی و برای تهیه انواع دسر مانند فرنی، شیرینی برنجی، حلوا، سوپ و...کاربرد دارد.

شش‌انداز، یک خورش خوش‌خوراک گیلانی

شش‌انداز، یک خورش خوش‌خوراک گیلانی

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۱

خورش شیش‌انداز یا شش‌انداز را یکی از خورش‌های محلی گیلانی می‌دانند ولی در شهرهای دیگر، از جمله شیراز، زنجان، قزوین، مازندران و… هم تهیه می‌شود.

ارزان و پرطرفدار

با دستور غذایی برای تمام فصول آشنا شوید

ارزان و پرطرفدار

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸

جغور بغور یا حسرت الملوک یکی از غذاهای سنتی ایران است که در قدیم جزو غذاهای ارزان و مختص قشر ضعیف جامعه بود. جغور بغور غذای مرسوم شهرهای تهران، زنجان، کرمانشاه، رشت، اردبیل وساری بود، اما داستانی که این غذا را جالب‌تر کرده این است:

مرغ پرتقالی، یک طعم تازه و خوش‌ بو

در فصل پاییز و زمستان مرغ را به شیوه‌ای متفاوت بپزید

مرغ پرتقالی، یک طعم تازه و خوش‌ بو

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷

حتما شما هم اغلب اوقات برای خوشمزه‌تر شدن مرغ از رب گوجه، آ‌ب نارنج یا گاهی حتی رب انار استفاده می‌کنید  اما توصیه می‌کنم تا فصل پرتقال هست، یک طعم تازه را امتحان کنید‌.

ظروف قابل استفاده در هواپز

هر ظرفی مناسب هواپز نیست

ظروف قابل استفاده در هواپز

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳

هواپز، دستگاهی نسبتا جدید است که سر وکله اش درآشپزخانه باز شده و طرفداران خاص خودش را دارد. کار کردن با این وسیله کاربردی قلق‌های خودش را دارد. یکی ازموضوعات مهم در ارتباط با استفاده از هواپز، ظروف مناسب برای استفاده در این دستگاه‌است.

دانه‌دانه مثل شکرک

شکرک عسل زیر ذره‌بین

دانه‌دانه مثل شکرک

۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲

حتما شما هم با شکرک زدن عسل مواجه شده‌اید و این نکته که آیا این عسل سالم و طبیعی است یا تقلبی و دست‌ساز ذهن‌تان را به خود مشغول کرده است. عسلی که ما انتظار داریم ببینیم، عسلی با غلظت مناسب رنگی کاراملی و شفاف است. اما شکرک زدن این معجزه زنبور‌های عسل می‌تواند ما را نسبت به سلامت و کیفیت عسل دل‌چرکین کند.

این خوراکی بهتر از هیچی است!

فوت و فن‌های پخت یک قویماق همه چیز تمام

این خوراکی بهتر از هیچی است!

۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱

قویماق یا کاچی آذربایجان یک دسر مقوی و خوشمزه است که برای تهیه آن از مواد اولیه ساده‌ای مثل آرد، شکر و روغن استفاده می‌شود. قویماق در واقع همان کاچی است که در تبریز، اردبیل و برخی دیگر از شهرهای ترک زبان با این نام شناخته می‌شود. در این مقاله از بلاگ اکالا می‌توانید با طرز تهیه قویماق آشنا شوید.

شله کنجدی، آشی گرم مناسب روزهای سرد

فوت‌وفن‌های پخت آش سنتی استان فارس

شله کنجدی، آشی گرم مناسب روزهای سرد

۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴

شله کنجدی یکی از انواع آش‌های خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن به استان فارس مربوط می‌شود. این آش خوش‌طعم خیلی راحت درست می‌شود و از آن می‌توانید به‌عنوان یک پیش‌غذای محلی استفاده کنید. شله کنجدی را می‌توانید به روش‌های مختلف آماده کنید.

آبلیموی همیشه تازه

راهکارهایی برای آن‌که آبلیمو را تازه نگهداریم

آبلیموی همیشه تازه

۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴

اغلب ما ترجیح می‌دهیم از آبلیموی تازه و خواص بی‌نظیر آن بهره ببریم. با وجود این اما آبلیموی تازه همیشه در دسترس نیست. درچنین مواقعی یا باید سراغ آبلیموهای صنعتی رفت  یا از آبلیموهای خانگی استفاده کرد. البته آبلیموهای خانگی هم گاهی اوقات کپک می‌زند یا کیفیت خود را از دست می‌دهد.

آیا فریزکردن اسفناج مضر است؟

آیا فریزکردن اسفناج مضر است؟

۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸

به‌طور کلی اسفناج پخته دارای نیترات است و فریز کردن آن موجب ترکیب نیترات با اسید آمینه و تولید ماده‌ای سرطان‌زا به نام نیتروزامین می‌شود. اما تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که میزان نیترایت موجود در اسفناج پخته شده بسیار کم است و از همین‌رو خطر جدی برای سلامت ایجاد نمی‌کند.

نیازمندی ها