ابراهیم حسنبیگی یکی از نویسندگان نامآشنا در حوزه ادبیات داستانی معاصر بهشمارمیرود. این نویسنده دارای بیش از ۴۰ اثر برگزیده در جشنوارههای متعددی چون جشنواره کتاب سال، جشنواره کتاب فصل، جشنواره کتاب دفاعمقدس، جایزه شهید غنیپور، جشنواره کانون پرورش فکری کودکانونوجوانان و جایزه هنری غدیر است. او تا امروز رمانهایی چون محمد(ص)،قدیس، اشکانه، صوفی و چراغجادو و... را به نگارش درآوردهاست.
استاد علی اکبر کسائیان، شاعر و معلم و پیشکسوت مطبوعاتی، در ایام سوگواری ایام محرم درگذشت.
خانم کلر ژوبرت که پس از تشرف به دین مبین اسلام، نام سمیه را برای خود برگزیده است، سال ۱۳۴۰ در پاریس متولد شد. ۶۴ سال قبل اما هیچکس نمیدانست که او روزی به یکی از مشهورترین نویسندگان کتاب کودکــ آنهم هزاران کیلومتر آنسوتر و در ایران ــ تبدیل خواهد شد.
تازهترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) با عنوان «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر معظّم انقلاب از زندگی پدر منتشر شد. این اثر به روایت زندگی، شخصیت و سلوک علمی و معنوی آیتالله سید جواد خامنهای، پدر و استاد رهبر معظّم انقلاب، از زبان معظّمله میپردازد.
در گذر زمان، گاه گوهرهایی گرانبها در پس پرده غفلت میمانند؛ یادگارهایی از دوران شکوه که سکوتشان، فریادی است برای بازشناخت. هنر و ادب، همچون رودی جاری، از هزاران سال پیش، هویت و روح این سرزمین را شکل دادهاند. در این میان، نامآوران سخن، چراغهایی بودهاند که در شبستان تاریخ، راهنمای دلها گشتند، اما افسوس که گاه، فروغ برخی از این چراغها، در هیاهوی زمان و غبار فراموشی، کمسو میشود.
«ادبیات مقاومت» را ذاتا باید اجتماعی دید و از این زاویه به آن نگاه کرد اما گستردگی مفاهیم و مضمونآفرینیهایی که یکی پس از دیگری در این حوزه اتفاق میافتد، به آن استقلال میبخشد و کفهاش به اندازهای سنگین میشود که میتواند بر ادبیات اجتماعی سایه نیز بیاندازد!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد