
اعلام آمادگی مجلس برای حمایت از صندوق حمایت از فیلمسازان حوزه دفاع مقدس
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در دیدار با رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت بر حمایت مجلس از ایجاد صندوق حمایت از فیلمسازان دفاع مقدس تاکید کرد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در دیدار با رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت بر حمایت مجلس از ایجاد صندوق حمایت از فیلمسازان دفاع مقدس تاکید کرد.
زن آبدهانش را بهسختی فرو داد. همین دیشب، شب۲۱ ماه رمضان از خدا خواسته بود فرزندش سالم به دنیا بیاید. سفره افطار را پهن کرد. محمدتقی پای سفره نشست و صورتش را با دستمالنخی پاک کرد: «خانمقزی، راستشو بگو روزه که نیستی؟» زن کنار طاقچه پابهپا کرد. چند دقیقه مانده بود به افطار. دروغ بگوید روزهاش هم باطل میشود. دست روی شکمش گذاشت: «مهم این بچه است که تا ظهر روزه کلهگنجشکی گرفته.»
جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل از جوانب بسیار زیادی مورد تحلیلهای عمیق قرار گرفته است.
دفاع مقدس ۱۲ روزه به لطف الهی، اراده عمومی و ضربات نظامی، با پیروزی ایران اسلامی به توقف آتش رسید، اما نباید تصور کرد که این درگیری حق و باطل به اتمام رسیده است.
رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت بر اهمیت یکپارچگی جبهه انقلاب اسلامی در تولید بازیهای دیجیتال تاکید کرد.
جنوب تهران هنوز سیاهپوش محرم سال ۶۴ بود. مردی با پیراهن مشکی از کوچهپسکوچههای محله گذشت. به در خانهاش که رسید خبردار شد زنش سر صبحی وسط بیمارستان پر از مجروح جنگ، پسری به دنیا آورده است. راهش را کج کرد تا اذان صلات ظهر حسینیه را به رسم مردان شهرش اقامه کند.
تهران، میدان خراسان، نزدیک کارخانه برق زیر چراغانیهای همیشه روشن خیابان، روز آخر اسفند سال ۴۲همان سالی که امام خمینی گفتند«سربازان من در گهواره هستند» زنی باردار صبح روز جمعه از کنار جوی آب منتهی به کارخانه یخ عبور کرد. تمام استخوانهایش به درد آمده بود.
نماهنگ «بیچاره کن» به قهرمانان و دلاورمردان پدافند هوایی ایران تقدیم شده است.
در بحبوحه تنشهای روزافزون میان ایران و رژیم صهیونیستی، غالبا چنین پنداشته میشود که ریشههای این دشمنی عمیق به پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ و تغییر ماهیت سیاست خارجی تهران بازمیگردد. با این حال، بررسی دقیق اسناد تاریخی، خاطرات سیاستمداران و تحلیلهای استراتژیستهای غربی و اسرائیلی، پرده از حقیقتی دیگر برمیدارد: خصومت و نگاه تهدیدمحور رژیمصهیونیستی به ایران، سابقهای به درازای عمر نامشروع این رژیم داشته و صرفا محصول دوران پس از انقلاب نیست. این نکته مهم، غالبا در تحلیلهای سطحی نادیده گرفته میشود، در حالی که درک این پیشینه برای فهم عمیقتر مناسبات کنونی و آینده دو طرف ضروری است. این گزارش با تکیه بر منابع معتبر داخلی و خارجی، به کاوش در این پیشینه تاریخی میپردازد.
دید و بازدید سادات شهر بیرجند تمام میشود. زنی باردار، فردای عید غدیر خواب سیدی را میبیند. کاغذی به دستش میرسد: «کاظم». شوهرش، محمدرضا هفت شمع را شب عاشورا در هفت حسینیه بیرجند گیراند تا نذرش ادا شود. غروب روز دوم اردیبهشت سال ۴۴ شب به تاریکی عمیق نرسیده بود که قنداق نوزادی در بغل زن جا گرفت. محمدرضا بلند و پرپیمانه اذان مغرب حسینیه محله را اقامه کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرزها و فرقهها حرکت میکند
استاد یدالله کابلی معتقد است: تحولات نقاشیخط، نمایش قدرت نوآوری و خلاقیت در عرصه خط است