سلامت-جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

فصل قدرت‌نمایی آفتاب و حشرات!

فصل قدرت‌نمایی آفتاب و حشرات!

۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹ | نظر

شروع گرما، می‌تواند دلیل موجهی برای بروز برخی از بیماری‌های پوستی باشد؛ بیماری‌هایی که در سه ماه‌ از گرم‌ترین ماه‌های سال، بیشتر از هر وقت دیگری خودشان را نشان و فرد مبتلا را آزار می‌دهند.

تب خونریز‌!

درباره تب کریمه کنگو که شیوعش در فصل گرما اوج می‌گیرد، چه می‌دانید؟

تب خونریز‌!

۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴ | نظر

درحالی که آمارها از کاهش ۴۰درصدی بیماری تب کریمه کنگو در کشور نسبت به سال گذشته می‌گویند اما آخرین آمار وزارت بهداشت در روزهای اخیر، ابتلای۱۵نفر به تب کریمه کنگو است که متاسفانه ۳نفر ازآنها جان خود را از دست داده‌اند؛ اعداد و رقم‌هایی که نشان‌دهنده حساسیت موضوع و ضروری بودن رعایت نکات بهداشتی، بیشتر از هر وقت دیگری است.

سلامت کودکان ایرانی یگانه در خاورمیانه

آمارها نشان می‌دهد پایین‌ترین آمار مرگ نوزادان در منطقه متعلق به ایران است

سلامت کودکان ایرانی یگانه در خاورمیانه

۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶ | نظر

«کمترین آمار مرگ‌ومیر نوزادان در خاورمیانه مربوط به ایران است.»این خبری بود که روز گذشته محمد زنوزی‌راد، دبیر انجمن پزشکان کودکان ایران با اشاره به وضعیت سلامت کودکان در ایران اعلام کرد.

لبخندی با دندان‌های سفید و ردیف!

همه آنچه لازم است درباره پوسیدگی‌ دندان و پیشگیری از آن بدانید

لبخندی با دندان‌های سفید و ردیف!

۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴ | نظر

«دندان‌درد خیلی وحشتناک است!» جمله‌ای که اکثر مردم به آن معتقدند و از دردی می‌گویند که قابل تحمل نیست. اما چرا ناگهان و بدون هیچ پیش‌زمینه قبلی، به چنین دردی دچار می‌شویم؟ شاید چون نشانه‌های پوسیدگی دندان را جدی نگرفته‌ایم و حالا چنین دردی سراغ‌مان آمده است.

ببینید ا چه زمانی صدای زانو مشکل‌ساز نیست؟

ببینید ا چه زمانی صدای زانو مشکل‌ساز نیست؟

۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲ | نظر

صدا‌های زانو اگر درد ندارد و مشکلی در حرکت ایجاد نمی‌کند خطرناک نیست. کاسه زانو یکی از بزرگترین و پیچیده‌ترین مفصل‌های بدن انسان است و صدای زانوها هنگام نشستن یا ایستادن کاملا طبیعی و عادی است. مصطفی شاهرزایی، متخصص و جراح زانو با حضور در برنامه دکتر سلام به موضوع دردهای زانو عوامل، پیشگیری و درمان آن پرداخت.

ببینید | رویای رنگ‌ها

ببینید | رویای رنگ‌ها

۰۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱ | نظر

واکنش آدم‌های مختلف دچار کوررنگی به تشخیص رنگ برای اولین بار به شکل شگفت‌انگیزی تاثر برانگیز است.

ببینید ا پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر

ببینید ا پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵ | نظر

پوکی استخوان، چهارمین علت مرگ و میر در جهان و همین‌طور شایع‌ترین بیماری در میانسالی است. علی اصغر زنده دل، متخصص طب سنتی در برنامه صبحانه ایرانی از شبکه دو سیما می‌گوید: پوکی استخوان شایعترین بیماری در میانسالی است و در حال حاضر بعد از بیماری‌های قلبی، عروقی و عفونی چهارمین علت مرگ و میر انسان در جهان شناخته می‌شود.

هشدار برای آئدس

«جام‌جم» عوامل شیوع تب دنگی در کشور را بررسی می‌کند

هشدار برای آئدس

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹ | نظر

«تب دنگی»!مهمان ناخوانده‌ای که احتمالا دراین چند روز نام آن درتلویزیون،رادیو و شبکه‌های اجتماعی زیاد به گوش‌تان خورده است.ویروسی که حالا به گفته بهرام عین‌اللهی،وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی۸۰نفر از هموطنان‌مان را درگیرخودکرده است.

تهدید سلامت روی دیوار

«جام‌جم» تبلیغات پزشکی و زیبایی را در فضای مجازی بررسی می‌کند

تهدید سلامت روی دیوار

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰ | نظر

مافیای پزشکی و زیبایی که هرکدام درصدد زیباتر کردن یک عضو از بدن ما هستند و از همه ابزارها و پلتفرم‌ها نیز برای ترغیب و تشویق مشتریان خود استفاده می‌کنند، این روزها در حوزه تبلیغات پا را فراتر گذاشته‌اند و با شعارهای تبلیغاتی مثل «حذف عینک در ۱۰ ثانیه»، «برای همیشه از دست عینک خلاص شوید» و اختصاص تخفیف‌های ۵۰درصدی، به حوزه عمل‌های زیبایی چشم نیز ورود کرده‌اند. تبلیغاتی که به گفته رئیس مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران، تماما ادعاهایی غیرقابل‌اثبات و صرفا با هدف جذب هرچه‌بیشتر افراد برای اعمال جراحی و کسب سود است.

آینده سالمندان در ابهام

«جام‌جم» از چالش‌های نظام سلامت برای مراقبت از سالمندان گزارش می‌دهد

آینده سالمندان در ابهام

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷ | نظر

آمارها حاکی از آن است که جمعیت سالمندان ایرانی تا سال ۱۴۳۰ به بیش از ۳۰‌درصد کل جمعیت کشور می‌رسد. یعنی در آن سال ازهرسه نفر ایرانی یک نفرسالمند است.براین اساس، درسال۱۴۳۰،درصدجمعیت سالمند در ایران از میانگین جهان و آسیا بیشترخواهد بود.

غده کنترل‌کننده

هر آنچه لازم است درباره بیماری‌ تیروئید بدانید

غده کنترل‌کننده

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳ | نظر

جوان و میانسال ندارد؛ بیماری‌های مرتبط با غده‌تیروئید، از آن دسته بیماری‌های ارثی و اکتسابی است که می‌تواند فرد در هر گروه سنی را درگیر کند و آنهایی را که سابقه ارثی دارند، بیشتر. پس بهتر است که نسبت به ویژگی‌ها و علائمش آن‌قدر آگاه باشیم که اگر یک وقتی، یک روزی، یک جایی و در یک ساعتی، با هرکدام از علائم اختصاصی‌اش روبه‌رو شدیم، احتمال اختلالات تیروئیدی بدهیم و به پزشک متخصص مراجعه کنیم؛ آن‌وقت است که دیگر جای نگرانی وجود ندارد.