
تصویر حماسه
آزادسازی خرمشهر بهعنوان یکی از مهمترین وقایع جنگ تحمیلی، نقطه عطفی در تاریخ معاصر محسوب میشود که سینمای ایران در دهههای گذشته تلاش کرده آن را به تصویر بکشد.
آزادسازی خرمشهر بهعنوان یکی از مهمترین وقایع جنگ تحمیلی، نقطه عطفی در تاریخ معاصر محسوب میشود که سینمای ایران در دهههای گذشته تلاش کرده آن را به تصویر بکشد.
اتکا به فناوریهای نوین و ابزارهای جدید برای دستیابی به اطلاعات، از بخشهای مهم زندگی بشر امروز شده است. هوش مصنوعی به عنوان یکی از این فناوریهای نوپدید جایگاه ویژهای در زندگی ما یافته است. به گونهای که گاهی جای حضور نخبگان و کتاب را گرفته است. اما آیا این پدیده شگفتانگیز میتواند به همه نیازهای فکری و علمی بشر پاسخ بدهد؟ این پرسشی است که باید بدور از تعصب و تساهل به دنبال یافتن پاسخی درخورد برای آن باشیم.
در چشم برهم زدنی دوماه از فصل بهار گذشت؛ بهاری که شروعش به ماه رمضان و البته نوروزباستانی گره خورده بود. شورای صنفی نمایش برای شروع این فصل در مجموع هشت فیلم در نظر گرفت که به مرور تعداد فیلمها افزایش یافت و به ۲۰ فیلم رسید؛ یعنی در یک بازه زمانی کوتاه کمتر از یکونیم ماه، تعداد فیلمها به بیش از دو برابررسید.
صنعت سینمای عراق با وجود تمام ناملایمات و سختیها، بهدنبال کسب هویت خود در بین کشورهای اسلامی و منطقه است. از یکسو سالها حکومت دیکتاتوری صدام و از سوی دیگر تهاجم نیروهای ارتش آمریکا به این کشور، عوامل مهمی برای رکود فعالیتهای هنری در عراق بوده است.
مقام معظم رهبری بارها تاکید کردهاند تعداد زیاد آثار تولیدی بهخودیخود اهمیت ندارد، بلکه کیفیت و تاثیرگذاری بر مخاطب بسیار مهم است و فرمودهاند حتی اگر تعداد کمی اثر ساخته شود اما آن محصولات (اعم از فیلم و کتاب و سایر آثار فرهنگی و هنری) به بهترین شکل ممکن تولید شده و بتوانند تاثیر عمیقی بر ذهن و دل مخاطب بگذارند، ارزش آن بسیار بیشتر است.
فستیوال فیلم «کن»که روزگاری دارای اعتبار وماهیتی هنری بود،چند دهه است هر دوره سیر نزولی را پیموده تا آنجا که در سالهای اخیر عملا و علنا به مراسم و کارناوالی برای ابراز وجود سلبریتیهای هالیوودی تبدیل شده و بیشترین جنبههای جذابیتآفرینی خود را نه از رهگذر درونمایههای ارزشمند و فرمهای بدیع سینمایی که برعکس، از صدقهسر حضور فیلمسازان و بازیگران سرشناس آمریکایی و صد البته مشارکت بازیگران و عوامل زن با بدنهای عریان فراهم کرده است؛رویکردی که باعث شده دیگر شاهد حضور فیلمسازان متفاوت و چهرههای آوانگارد و جریانساز نباشیم.
صنعت سینمای جهان عرب نسبت به موضوع فلسطین بیتفاوت نیست و هنرمندان کشورهای مختلف عربی در کنار تولید فیلمهایی در رابطه با موضوعات روز و گذشته جوامع خود، گوشه چشمی هم به مسائل و مشکلات مردم فلسطین داشته و آثاری درباره آنها تهیه و تولید میکنند.
«اسفند» یک بیوگرافی ازشهیدعلی هاشمی است که درچهل و سومین دوره جشنواره فجر شرکت داشت. اثر با تمرکز بر عملیات خیبر و تفحص در هور پیش میرود و با پرداخت به روابط بومیان منطقه نشان میدهد حتی در شرایط جنگی هم اخلاق و حکم شرعی اولویت است. با توجه به صحنههای جنگی و پیچیدگی در دریافت مفهوم ارتباطات بین بومیان منطقه،این فیلم برای افراد زیر ۱۴سال توصیه نمیشود.
زندگی سختیها و رنجهای خاص خود را دارد و از گذر این سختیها، تجربههایی به دست میآوریم و رشد روانی و اجتماعی اتفاق میافتد.فیلم سینمایی «باد در کشتزارهای نیشکر» به کارگردانی ابراهیم اشرفپورکه از روزچهارشنبه ۱۷اردیبهشت در سینماهای منتخب گروه هنر و تجربه در حال اکران است، بیانگر همین سختیها و چالشهاست؛ منتها از نقطه نگاه یونس، پسر نوجوانی که برای احقاق حق پدر کارگرش، از علاقهاش به فوتبال دست میکشد و خود را به آب و آتش میزند و تبدیل به قهرمان قصه میشود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: برخی یاوهگوییهای دشمن علیه ایران، برای ناامید کردن ملت ماست و ما باید این توطئه را خنثی سازیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزبالله لبنان بررسی شد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید