جالب است بدانید که زمان پخت کیک هل و گلاب بسیار کم است ، در حقیقت شما میتوانید در کمترین زمان ممکن یکی از خوشمزه ترین کیک ها را درست کنید .
زمان تهیه این کیک در حدود 20 دقیقه ، و زمان پخت آن حدود 40 دقیقه خواهد بود.
حتما بخوانید :
طرز تهیه پیراشکی بازاری ، راحت و آسان
طرز تهیه پیراشکی گوشت با ساده ترین روش
(مواد مورد نیاز برای 10 نفر و بیشتر)
آرد |
2.5 لیوان |
تخم مرغ |
8عدد |
روغن |
1.5 لیوان |
شکر |
1.5 لیوان |
هل |
7 عدد |
گلاب |
1 استکان |
زعفران |
1.4 قاشق چایی خوری |
بکینگ پودر |
1.2 قاشق |
وانیل |
1.4 قاشق |
آب |
نصف استکان |
در مرحله اول باید موارد مورد نیاز خود را آماده کرده به این صورت که آرد را چند بار الک کنیم تا خوب نرم شود ، زیرا که در این صورت هم در هنگام خوردن آن بسیار نرم و لطیف تر زیر دندان میرود ، هم حالت گیری آن بالا تر میرود.
و همچنین قبل زا شروع ، فر را روشن کنیم تا گرم شود . آماده پخت شود.
حالا آرد الک شده را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم.
نکته : بهتر است که قالب خود را که میخواهید در آن کیک را درست کنید با کمی روغن چرب کرده و آرد را روی روغن ها بپاشید و قالب را تا لحظه ی استفاده کنار بگزارید.
نکته : اگر میخواهید از نمک استفاده کنید ، در این مرحله آن را به آرد اضافه کنید ، برای این کیک و این تعداد افراد مقدار 1.8 یک قاشق چایی خوری نمک کافی است.
در مرحله دوم ما باید تخم مرغ را داخل ظرفی جداگانه ریخته و سپس خوب هم بزنیم ، سپس هل و زعفران و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید ، بعد از انجام این مراحل ، سفیده ی در یخچال خودش را گرفته و اماده به کار است ، سفیده را آرام آرام به صورت مرحله به مرحله به زرده اضافه میکنیم و در هر مرحله آن را خوب هم میزنیم.
سپس شکر را به این مایع پف کرده و کش دار اضافه میکنیم و شروع به هم زدن میکنیم تا جایی که شکر پنهان شود.
در مرحله سوم طرز تهیه کیک هل و گلاب ، روغن و گلاب و آب را به آن اضافه میکنیم و دوباره 20 ثانیه هم میزنیم .
بیشتر بخوانید : برای آموزش طرز تهیه پیراشکی بازاری بدون کرم کلیک کنید.
نکته : اگر تمایل به اضافه کردن شیر در کیک هل و گلاب خود داریم ، باید آن را در این مرحله اضافه کنید.
مرحله چهارم : مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر و... اضافه کنید و با لیسک آنها را مخلوط کنید.
نکته : در این مرحله از هم زن استفاده نشود.
(اگر در این مرحله مواد زیاد هم بخورند ، پف کیک میخوابد.)
در مرحله پنجم از دستور پخت کیک هل و گلاب ، مواد آماده شده را در درون قالب چرب شده ی همراه با آرد میریزیم و سپس قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.
بعد از گذشت 45 دقیقه کیک هل و گلاب ما آماده است.
نکته : در هنگام آماده شدن کیک درون فر ، درب فر را باز و بسته نکنید ، این کار باعث خوابیدن پف کیک میشود.
برای درست کردن کیک هل و گلاب میتوانید از قالب های مختلف استفاده کنید ، رایج ترین قالب مرود استفاده در این کیک ، قالب میان تهی است .
برای تزئین میتوانید از مواد بسیار زیادی استفاده کنید ، ولی در عموم مردم آن چیزی که با همه سلیقه ها خوش می آید ، پودر پسته و پودر قند است که مزه ی کیک را برای مخاطب دلنشین تر میکند . همچنین میتوانید از کاکائوی آب شده و مغز گردو و اسمارتیز و... استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید از شکر کمتری برای شیرینی کمتر کیک خود استفاده کنید .
در مرحله پنجم میتوانید برای خوشمزه تر شدن کیک از مقداری کشمش استفاده کنید.
اگر شکر و تخم مرغ زیاد هم زده شود حالت لاستیکی پیدا میکند.
لیسک : ابزاری برای آشپزی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
ممنون
عالی