jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۷۸۰۰۵   ۱۳ بهمن ۱۳۹۴  |  ۱۱:۰۰

مواد لازم: آرد: 1.5 ایوان، آرد ذرت: 2 قاشق غذا‌خوری، زرشک: 3 تا 4 قاشق غذا‌خوری، کره نرم شده: یک لیوان، پودر شکر: 1.5 لیوان، پودر بادام یا گردو: یک لیوان، وانیل: یک قاشق چایخوری، تخم‌مرغ: 2 عدد و شیر: نصف لیوان

طرز تهیه کیک زرشک

طرز تهیه:

ابتدا پودر شکر، کره و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و هم زدن را ادامه دهید.

سپس شیر را بریزید و هم بزنید. در نهایت آرد الک شده را همراه زرشک و پودر بادام به مواد کیک افزوده و خوب مخلوط کنید.

مایه کیک را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. روی این کیک را پودر قند پاشیده و نوش جان کنید.

 

چاردیواری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
بسیج و بیانیه گام دوم انقلاب

بسیج و بیانیه گام دوم انقلاب

بسیج یکی از مهم‌ترین مواریث امام و انقلاب ماست که توانسته در مقاطع مختلف خدمات گسترده‌ای به ایران عزیز داشته باشد.

شرایط شکننده کرونا

شرایط شکننده کرونا

پس از ۲۳۴روز سرانجام دیروز‌‌ آمار فوتی‌ های ناشی از کرونا‌ دو رقمی شد و به عدد ۹۷ رسید؛ عددی که اولین‌بار در تاریخ ۲۴ اسفند ۹۸ و در نخستین روزهای التهاب‌آور کرونا نیز به ثبت رسیده بود.

گفتگو

بیشتر
سلبریتی‌ زده نیستیم

مژده لواسانی، مجری «بسته پیشنهادی» از ویژگی‌های برنامه‌ای می‌گوید بعد از مد‌ت‌ها با آن به تلویزیون بازگشته است

سلبریتی‌ زده نیستیم

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها