طرز تهیه:
ابتدا پودر شکر، کره و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. بعد تخممرغها را در آن بشکنید و هم زدن را ادامه دهید.
سپس شیر را بریزید و هم بزنید. در نهایت آرد الک شده را همراه زرشک و پودر بادام به مواد کیک افزوده و خوب مخلوط کنید.
مایه کیک را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. روی این کیک را پودر قند پاشیده و نوش جان کنید.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی مطرح شد
گفتوگو با نوید دهقان به بهانه برگزاری کنسرت گروه «قمر» در تالار وحدت