طرز تهیه:
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و ابتدا پیاز خرد شده و بعد کرفس، هویج، قارچ، سیر و نخودفرنگی را در آن بریزید و تفت دهید و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شوند. مواد را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و به صورت پوره رقیق در آورید.
نمک و فلفل و پنیر پارمزان را به سوپ اضافه کرده و چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید و بعد سوپ را در ظرف مناسبی ریخته وبا چند عدد نخود فرنگی و ریحان خرد شده تزیین کنید .
برای چاشنی سوپ هم از آب لیمو استفاده کنید .
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: