طرز تهیه:
ابتدا نخود فرنگی را همراه ذرت و مقداری نمک آب پز کنید و داخل سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.در یک کاسه ذرت و نخودفرنگی، آرد سفید، پیاز داغ، سویا و تخم مرغها را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
در نهایت زعفران را همراه نمک و فلفل به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را داخل روغن داغ بریزید. بعد از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
این کوکو را با سس کچاپ تزیین کرده و میل کنید.
چاردیواری
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد