طرز تهیه:
ابتدا نخود فرنگی را همراه ذرت و مقداری نمک آب پز کنید و داخل سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.در یک کاسه ذرت و نخودفرنگی، آرد سفید، پیاز داغ، سویا و تخم مرغها را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
در نهایت زعفران را همراه نمک و فلفل به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را داخل روغن داغ بریزید. بعد از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
این کوکو را با سس کچاپ تزیین کرده و میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد