طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده در یک قابلمه مناسب بریزید و بپزید. سپس گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید.
بعد به همراه برنج و نخود فرنگی به قابلمه برگردانید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و برنج کاملا نرم شود .
مقداری کره و نمک به آن اضافه کرده و صبر کنید سوپ کاملا جا بیفتد .
بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و چند برش لیمو ترش تزیین کرده و میل کنید .
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم