طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده در یک قابلمه مناسب بریزید و بپزید. سپس گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید.
بعد به همراه برنج و نخود فرنگی به قابلمه برگردانید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و برنج کاملا نرم شود .
مقداری کره و نمک به آن اضافه کرده و صبر کنید سوپ کاملا جا بیفتد .
بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و چند برش لیمو ترش تزیین کرده و میل کنید .
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم