طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده در یک قابلمه مناسب بریزید و بپزید. سپس گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید.
بعد به همراه برنج و نخود فرنگی به قابلمه برگردانید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و برنج کاملا نرم شود .
مقداری کره و نمک به آن اضافه کرده و صبر کنید سوپ کاملا جا بیفتد .
بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و چند برش لیمو ترش تزیین کرده و میل کنید .
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید