روش تهیه:
1. برای تهیه خمیر ماکارون فر را اگر گازی بود روی 150 و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتیگراد تنظیم کرده گرم میکنیم.
2. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده، آن را چرب میکنیم. ابتدا سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی هم میزنیم تا پف کند. سپس آرامآرام شکر دانه ریز را به سفیده اضافه کرده، به همزدن ادامه میدهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند.
3. پودرشکر و پودربادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط میکنیم و توجه داریم که به واسطه چربی بادام مخلوط ما حالت خمیری شکل پیدا نکند. رنگ و اسانس را نیز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در سه مرحله توسط لیسک به خورد سفیدهها میدهیم. یک ماسوره ساده به قطر دو سانتیمتر داخل کیسه قیف قرار میدهیم.
4. مایه را داخل قیف ریخته دایرههایی به قطر سه تا چهار سانتیمتر از مایه روی کاغذ میگذاریم. سینی را چند بار روی میز میکوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت میدهیم تا رویه ماکارونها حالت چسبنده نداشته باشد سپس آن را به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار میدهیم. بین ماکارونها از مخلوط خامه، مارمالاد به (بدون شهد) وچند قطره آب لیموترش استفاده میکنیم.
(مجله زندگی ایده آل)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد