طرز تهیه ترشی «گل سیر»

مواد لازم: گل سیر ۵۰۰ گرم|سرکه به میزان لازم|نمک نصف قاشق چایخوری.
کد خبر: ۶۵۸۰۷۸

طرز تهیه:

سیر گل‌ها را چند دقیقه می‌جوشانیم تا کمی نرم شوند، پس از خنک شدن داخل شیشه می‌ریزیم. سرکه و نمک را مخلوط کرده و روی مواد می‌ریزیم تا روی سیر‌ها را کاملا بگیرد. پس از دو هفته این ترشی آماده مصرف است.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
مهارت و سرگرمی در کارخنده

تهیه‌کننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالش‌های تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح می‌دهد

مهارت و سرگرمی در کارخنده

نیازمندی ها