سیر گلها را چند دقیقه میجوشانیم تا کمی نرم شوند، پس از خنک شدن داخل شیشه میریزیم. سرکه و نمک را مخلوط کرده و روی مواد میریزیم تا روی سیرها را کاملا بگیرد. پس از دو هفته این ترشی آماده مصرف است.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»: