مواد لازم :
گل کلم بزرگ ۱ عدد
هویج ۱ کیلو
خیار ۲ کیلو
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
موسیر ۱۵۰ گرم
کلم برگ ۱ عدد
تمبر هندی ۲ بسته
نمک به مقدار دلخواه
سبزی ترشی ۱ کیلو
فلفل دلمه ۱ کیلو
سیر ۰/۵ کیلو
بادمجان ۱ کیلو
زرد چوبه ۵ قاشق غذاخوری
فلفل سبز ۷۵۰ گرم
کرفس ریز ۲ شاخه
ادویه ترشی به مقدار دلخواه
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترشی لوبیا سبز
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت، آنها را خرد کنید. سیر و فلفل دلمهای را با همدیگر چرخ کنید. موسیر را باید از ۱۲ ساعت قبل در ظرفی خیس کرده باشید. اجازه دهید مواد شسته شده خشک شوند و رطوبتشان برود. بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، آبکِش کنید و در قطعات کوچک خرد کنید. دقت کنید که آبش کاملا رفته باشد. تمبر را در سرکه حل کرده، سپس از صافی رد کنید. پس از آن که همه مواد کاملا آبشان رفت آنها را لایه به لایه همراه با نمک و ادویه در ظرفی ترجیحاً شیشهای بریزید و ظرف را از سرکه پر کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد