در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یکی از ترشیهای خوشمزه، ترشی لوبیا سبز است که با دستورهای مختلف تهیه میشود. آماده کردن این ترشی وقت زیادی از شما نمیگیرد. در تهیه آن، میتوانید لوبیاها را درسته یا خردشده مورد استفاده قرار دهید.
در این مقاله ابتدا طرز تهیه ترشی لوبیا سبز درسته، مرحله به مرحله توضیح داده میشود. سپس طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خرد شده را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. در آخر مقاله نیز نگاهی گذرا به فواید و مضرات کلی ترشیها میاندازیم. اگر به طرز تهیه مرحله به مرحله ترشیهای خانگی خصوصا طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خانگی علاقهمندید، با ما تا آخر این مقاله همراه شوید.
مواد لازم:
لوبیا سبز۳۰۰ گرم
فلفل قرمز خرد شده ۲ عدد
دانه فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
سبزی معطر (شوید، ترخون، نعنا، ریحون) ۱۰۰ گرم
سرکه یک پیمانه
آب یک پیمانه
سیر خرد شده دو حبه
نمک ۲+ ۵ قاشق غذاخوری
وقتی فصل پاییز از راه میرسد، ناخودآگاه به فکر ترشیهای رنگی میافتید. چراکه فصل پاییز، زمان مناسبی برای تهیه انواع ترشی است. ترشیهایی که در این فصل از سال تهیه و در طول سال مصرف میشوند.
با توجه به اینکه بهترین گلکلم و هویج را در فصل پاییز میتوانید تهیه کنید، خالی از لطف نیست اگر ترشی لوبیا سبز خرد شده همراه پوره گوجهفرنگی و سبزیجات فوق را تهیه کنید.
مواد لازم
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی یک کیلوگرم
گلکلم یک عدد کوچک به اندازه ۲۰۰ گرم
هویج یک عدد
فلفل دلمهای یک عدد
فلفل سبز تند سه عدد
سرکه سفید دو لیوان
آب یک لیوان
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیاهدانه و تخم گشنیز و فلفل سیاه به میزان لازم
در اینجا لازم میدانم که به چند نکته کلیدی در مورد ترشی لوبیا سبز خرد شده اشاره کنم:
۱ـ ظرف ترشی را حتما قبل از استفاد خوب بشویید و خشک کنید. هر گونه چربی یا خیس بودن ظرف، باعث کپک زدن ترشی میشود.
۲ـ مقدار سرکه بسته به سلیقه شما میتواند کمتر یا بیشتر باشد. در برخی از مناطق از سرکه در این ترشی استفاده نمیکنند. شما میتوانید از طرز تهیه ترشی لوبیا سبز بدون سرکه برای کسانی که ناراحتی معده دارند، استفاده کنید.
۳ـ از آنجایی که طبع بیشتر مواد بهکار رفته در طرز تهیه ترشی لوبیا سبز سرد است، میتوانید مقدار کمی زیره به آن اضافه کنید.
سخن پایانی
سنت دیرینه ترشی انداختن در بین زنان ایرانی از دیرباز وجود داشته است. زنان ایرانی با رسیدن فصل پاییز اقدام به خرید مواد اولیه ترشی کرده و برای روزهای سرد سال انواع ترشی و شورهای متنوع تهیه میکنند.
خوردن ترشی در کنار غذا، مزایا و معایبی به همراه دارد. در تهیه ترشیها، از میوهها و سبزیجات مفیدی استفاده میشود که این مواد از خواص زیادی برخوردارند. سرکه نیز به کم شدن قند خون کمک میکند. همچنین از جذب کربوهیدرات بعد از خوردن غذا، پیشگیری میکند.
بعضی از افراد خانواده دچار مشکلاتی همچون التهاب روده و معده هستند. استفاده از ترشی برای این افراد میتواند مضر باشد. به همین منظور شما میتوانید با توجه به ذائقه و مشکلات جسمی افراد خانواده، از دستورهای مختلفی برای تهیه انواع ترشی خانگی استفاده کنید. ما در گروه آشپزی جام جم آنلاین، دستورهای مختلفی از ترشیها و خوراکیهای متنوع برای افراد با سلایق و رژیمهای غذایی خاص، آموزش میدهیم.
منتظر آموزشهای بعدی ما در گروه آشپزی جام جم آنلاین باشید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در یادداشتی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد