طرز تهیه «ترشی قارچ و بادمجان»

مواد لازم: بادنجان کبابی چهار عدد|ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده روی هم نصف پیمانه|قارچ اسلایس و بخارپز شده دو پیمانه|نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق مرباخوری|روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری|سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری|فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوری|سرکه به میزان لازم.
کد خبر: ۶۵۸۰۱۷

جام جم سرا:

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم. سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشه‌ای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
آشپزخونه افسانه ای
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
۰
۰
سلام ممنون عالی بود

نیازمندی ها