مواد لازم:
گل کلم ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم
انار دانه شده: سه عدد بزرگ
فلفل کبابی تند: دو عدد
فلفل شیرین: چهار عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده: دو پیمانه
گوجه ریز (مینیاتوری): ۱۰ عدد
سیر خرد شده: یک بوته
فلفل سیاه نکوبیده: یک قاشق مرباخوری
نمک و سرکه سفید: به میزان لازم
آب انار: دو پیمانه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
طرز تهیه:
مثل بسیاری از ترشیهای دیگر، اینجا هم ابتدا تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و درون دبه یا برای رعایت بهداشت بیشتر در شیشه بریزید سپس درون ظرف آنقدر سرکه بریزید تا به طور کامل روی همه مواد را بپوشاند. حدود یک ماه بعد ترشی انار آماده مصرف است.
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: