مواد لازم:
گل کلم ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم
انار دانه شده: سه عدد بزرگ
فلفل کبابی تند: دو عدد
فلفل شیرین: چهار عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده: دو پیمانه
گوجه ریز (مینیاتوری): ۱۰ عدد
سیر خرد شده: یک بوته
فلفل سیاه نکوبیده: یک قاشق مرباخوری
نمک و سرکه سفید: به میزان لازم
آب انار: دو پیمانه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
طرز تهیه:
مثل بسیاری از ترشیهای دیگر، اینجا هم ابتدا تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و درون دبه یا برای رعایت بهداشت بیشتر در شیشه بریزید سپس درون ظرف آنقدر سرکه بریزید تا به طور کامل روی همه مواد را بپوشاند. حدود یک ماه بعد ترشی انار آماده مصرف است.
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد