طرز تهیه دسر گیلاس

پودر ژلاتین 2.5 قاشق مرباخوری شکر 2 قاشق سوپخوری آب کمپوت گیلاس 3 قاشق مرباخوری خامه ساده نصف لیوان گیلاس چند عدد پودر گیلاس یک لیوان
کد خبر: ۸۱۶۶۳۷

طرز تهیه دسر گیلاس

1.گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.

2. سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته.

3. تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید.


4. در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود.

5. بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده.

6.را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.


برای تهیه کرم مربوطه :

مواد لازم:

 

شیر 2 پیمانه

شکر نصف پیمانه

زرده تخم مرغ 2 عدد

نشاسته یک و نیم قاشق غذاخور

وانیل کمی


طرز تهیه کرم :

1. شیر سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.

2. بعد روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود.


3. تقریباً مثل فرنی ، سپس از روی حرارت بر دارید.

4. کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید.


خواص گیلاس :

معده را ضد عفونی می نماید. و تخمیر معده را از بین می برد و از این رو یبوست را معالجه می کند و اسهال مخصوصا اسهال خونی را شفا می بخشد، و بسیار سهل الهضم است . برای مبتلایان به مرض چاقی یک غذای ایده آل است و مبتلایان و کسانی که می خواهند لاغر شوند می توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند. زیرا خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتها را می گیرد.(آکاایران)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها