jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۱۴۰۱۵   ۱۳ تير ۱۳۹۴  |  ۱۲:۲۲

مواد لازم: زرده تخم‌مرغ 4 عدد شیر 400 میلی‌لیتر خامه صبحانه 300 گرم شکر 150 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری آب سرد 1.3 پیمانه وانیل 1.2 قاشق چای خوری پودر ژله بلوبری 2 بسته

دسر آبی و لیمویی درست کنید

روش تهیه:

1. ابتدا شکر، زرده‌های تخم مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته، با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم سپس شیر را آرام آرام اضافه می‌کنیم، ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا کرم جوش‌ بیاید.

2.وقتی به نقطه جوش رسید پس از افزودن پودر ژله فورا آن را از روی حرارت برمی‌داریم، مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

3. خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شود. از طرفی پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

4. همیشه‌ باید به این نکته دقت ‌کنیم که کرم و ژلاتین مورداستفاده داغ نباشند و هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.

5. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب‌های کوچک مورد نظر می‌ریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. می‌توانیم کرم‌های کوچک را پس از آماده شدن روی بیسکویت‌های وانیلی بر گردانده و سرو کنیم.(ایده آل)

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها