طرز تهیه دسر گیلاس

پودر ژلاتین 2.5 قاشق مرباخوری شکر 2 قاشق سوپخوری آب کمپوت گیلاس 3 قاشق مرباخوری خامه ساده نصف لیوان گیلاس چند عدد پودر گیلاس یک لیوان
کد خبر: ۸۱۶۶۳۷

طرز تهیه دسر گیلاس

1.گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.

2. سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته.

3. تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید.


4. در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود.

5. بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده.

6.را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.


برای تهیه کرم مربوطه :

مواد لازم:

 

شیر 2 پیمانه

شکر نصف پیمانه

زرده تخم مرغ 2 عدد

نشاسته یک و نیم قاشق غذاخور

وانیل کمی


طرز تهیه کرم :

1. شیر سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.

2. بعد روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود.


3. تقریباً مثل فرنی ، سپس از روی حرارت بر دارید.

4. کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید.


خواص گیلاس :

معده را ضد عفونی می نماید. و تخمیر معده را از بین می برد و از این رو یبوست را معالجه می کند و اسهال مخصوصا اسهال خونی را شفا می بخشد، و بسیار سهل الهضم است . برای مبتلایان به مرض چاقی یک غذای ایده آل است و مبتلایان و کسانی که می خواهند لاغر شوند می توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند. زیرا خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتها را می گیرد.(آکاایران)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها