طرز تهیه:
مغز گردوها را چند روز خیس کنید تا پوست نازک روی آنها براحتی کنده شود.
پس از گذشت زمان مذکور، چند دقیقه آنها را بجوشانید تا آب سیاه آنها خارج شود و بعد صاف کنید.
برای تهیه شهد یا شربت مربا، شکر را در آب بریزید و بجوشانید.
۲ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید و مغز گردوهای پوست گرفته را در شربت بریزید و کمی بجوشانید.
زعفران را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید (دقت کنید مربا به غلظت کافی رسیده باشد تا مربایتان کپک نزند).
بعد از خنک شدن، مواد را در شیشه بریزید و در جای خنک بگذارید. (جام جم سرا)
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد