طرز تهیه:
شکر را با چهار لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و به را به صورت ورقهای برش بزنید و به شربت اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید به پخته و رنگ آن قرمز شود. برای اینکه مربای به خوشرنگ شود، بهتر است آن را در ظرف مسی یا لعابی بپزید.
دانههای به را هم در یک پارچه تور بگذارید و گره زده و در ظرف مربا بیندازید تا لعاب پس دهد و سپس درآورید.
اگر بخواهید شربت بهلیمو تهیه کنید، در این مرحله از آب مربا بردارید و جدا مقدار بیشتری آبلیمو بریزید و کمی بجوشانید و بعد از خنک شدن در شیشه بریزید. به مربا هم سه قاشق آبلیمو اضافه کنید و بعد از چند جوش مربای قوام آمده را از روی حرارت بردارید و در آن را با پارچه تمیزی دم بگذارید. بعد از خنک شدن کامل، مربای خوشرنگی خواهید داشت. مربا را در شیشه بریزید و در جای خنک نگه دارید.
توجه کنید، اگر مربا خوب قوام آمده و آب اضافی نداشته باشد، کپک نمیزند. مربای به را بدون آب هم میتوان پخت به را خرد کنید و شکر را روی آن بریزید و 24 ساعت در یخچال بگذارید، آب انداخته و با آب خودش با حرارت کم بپزید. در این صورت برشهای به، کمی سفت میشود. آبلیمو را در آخر پخت بریزید و دم بگذارید. بهتر است برای تهیه مربا، از به زرد اصفهان استفاده کنید که عطر و رنگ خوبی به مربا میدهد. به شمال را برای تهیه خورش استفاده کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد