طرز تهیه:
*پوست ۳عدد لیمو را رنده کنید و یک عدد را از طول برش نازک بزنید و به قابلمه اضافه کنید.
* یک پیمانه آب روی مواد بریزید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بجوشد.
* آب مواد را از صافی رد کنید و این کار (جوشاندن) را دوباره تکرار کنید تا تلخی لیمو از بین برود.
* پس از اینکه دوباره مواد را از صافی رد کردید شکر، آب لیمو و ۲پیمانه آب روی پوست لیموی آبکشی شده در قابلمه بریزید. مواد را روی حرارت متوسط به مدت ۳۰دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
* مواد را در حالی که داغ است در شیشه موردنظر بریزید و بگذارید خنک شود. (آفتاب نیوز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: