
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طرز تهیه شیرینی گردویی:
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم :موادی نظیر تخم مرغ ، گردو ، خرده های کیک اسفنجی ، پودر شکر ، پودر کاکائو و دارچین و وانیل. سپس با قاشق خوب به هم می زنیم تا خمیر چسبناکی به دست آید. البته می توان با همزن هم یا چرخ گوشت هم این کار را انجام داد. فر را هم زمان و روی 200 درجه روشن کنید. مایع خمیر را درون قابلمه می ریزیم و بر روی حرارت ملایم آن را قرار می دهیم تا کمی خود را بگیرد و سپس که خوب داغ شد ظرف را خنک کرده و کاغذ فوری در سینی قرار داده و چرب می کنیم. با ماسوره مایع رو به صورت گرد گرد در کف سینی با فاصله می ریزیم .بعد سینی را درون فر قرار داده به مدت زمان 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط با دمای 170 درجه گذاشته سپس در پایان شیرینی ها را با پودر پسته یا خلال بادام تزیین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»