مواد لازم برای تهیه یتیمک بوشهری:
بادمجان: 3 عدد ،
نمک زرد چوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم ،
روغن: به مقدار لازم ،
پیاز: 1 عدد ،
تمر هندی رقیق شده: 1 لیوان ،
لوبیا چشم بلبلی: 150 گرم ،
آب: 1 لیوان.
طرز تهیه : ابتدا لوبیا را روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی پخته شود. سپس بادمجان را به صورت نگینی درشت و پیاز را به صورت نگینی کوچک خرد می کنیم. پیاز خرد شده را سرخ می کنیم بعد بادمجان را به آن می افزاییم. سپس نمک فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه می کنیم. یک لیوان آب را به آن افزوده و می گذاریم، پخته شود. لوبیا پخته شده را به این مواد افزوده و 1 لیوان آب تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد و غذا آماده شود.
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز بوشهر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: