در این برنامه آشپزی طرز تهیه یک غذای سنتی استان بوشهر به نام یتیمک بوشهری آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۲۵۹۷۳
آموزش آشپزی / یتیمک بوشهری

مواد لازم برای تهیه یتیمک بوشهری:

بادمجان: 3 عدد ،

نمک زرد چوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم ،

روغن: به مقدار لازم ،

پیاز: 1 عدد ،

تمر هندی رقیق شده: 1 لیوان ،

لوبیا چشم بلبلی: 150 گرم ،

آب: 1 لیوان.

طرز تهیه : ابتدا لوبیا را روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی پخته شود. سپس بادمجان را به صورت نگینی درشت و پیاز را به صورت نگینی کوچک خرد می کنیم. پیاز خرد شده را سرخ می کنیم بعد بادمجان را به آن می افزاییم. سپس نمک فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه می کنیم. یک لیوان آب را به آن افزوده و می گذاریم، پخته شود. لوبیا پخته شده را به این مواد افزوده و 1 لیوان آب تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد و غذا آماده شود.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز بوشهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها