طرز تهیه:
ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به قطعههای کوچک برش بزنید و به پیاز اضافه کنید تا گوشت هم تفت بخورد. هویج را رنده کنید و به مواد در حال تفت افزوده و بعد از چند دقیقه، سه لیوان آب روی آن بریزید و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید پخته شود.
نمک و فلفل و زیره را به آن اضافه کنید. برنج را هم در یک قابلمه جدا بپزید و آبکشی کنید. توجه داشته باشید مواد بعد از پخت نباید آب داشته باشد.
در این مرحله، قابلمه مناسبی برای دمکردن پلو در نظر بگیرید و مقداری روغن در آن بریزید و از نان، برای تهدیگ استفاده کنید، بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه ریخته و مواد گوشت و هویج را لابهلای برنج بریزید و بقیه برنج و گوشت را هم اضافه کنید و در انتها نصف لیوان آب و روغن روی آن بدهید و پلو را دم بگذارید. میتوانید یک بوته سیر روی پلو بگذارید تا با بخار پلو پخته شده و عطر خوبی به پلوی شما بدهد. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد