طرز تهیه:
ابتدا هسته آلبالوها را بگیرید و در یک ظرف لعابی بریزید و لابهلای آلبالو را شکر بریزید و یک روز در یخچال نگه دارید تا آب انداخته و بعد با همان ظرف روی حرارت بگذارید و بپزید، البته دقت کنید خیلی له نشود. برنج را قبلا چلو کش کنید. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید، آن را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز دهید و قلقلی کرده و سرخ کنید. ولی اگر با مرغ درست میکنید، آنها را بپزید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و برای ته دیگ از نان استفاده کنید و برنج را کمکم روی تهدیگ بریزید و از آلبالوی آماده شده لابهلای برنج بریزید و کره را آب کرده، روی پلو ریخته و آن را دم بگذارید. دقت کنید به خاطر شیرین بودن این غذا زود میسوزد، حتما بعد از بخار پیچیدن، حرارت را کم کنید و مراقب باشید.خلالها را بشویید و کمی داخل آب نگه دارید. پیاز را سرخ کرده و قلقلیها را درون آن بریزید و خلالها را هم صاف کنید و داخل پیاز و گوشت تفت دهید و زعفران را به آنها اضافه کرده و در ماهیتابه را ببندید تا خلال و گوشت قلقلی شده مغز پخت شود. بعد از دم کشیدن، پلو را در دیس بکشید و روی آن را با قلقلی و خلالها تزئین کنید. چنانچه از مرغ استفاده میکنید، تکههای مرغ را اطراف پلو بچینید و خلالها را روی پلو بکشید، تزئین کنید و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد