طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخممرغ و روغن را هم افزوده، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتیمتر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5 /1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقهای بزنید و استفاده کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم