یک پیمانه شکر را با سه چهارم پیمانه آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید. سپس میوههای مورد نظرتان را (نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، کیوی، سیب و مانند اینها) حلقه حلقه کرده، به شربت آغشته کنید. میوههایی چون پرتقال و نارنگی را میتوانید با پوستشان حلقه کنید. اضافه شربت را بگیرید. کف سینی یک کاغذ روغنی پهن کنید و میوهها را کنار هم بچینید. دقت کنید که میوهها در این مرحله روی هم قرار نگیرند.
فر را روشن کرده، تنظیم آن را روی کمترین حرارت ممکن قرار دهید. سینی را در فر بگذارید و وقتی روی میوهها خشک شد، سینی را خارج کرده و میوه ها را برگردانید. دوباره سینی را در فر بگذارید تا روی دیگر میوهها نیز خشک شود.
این کار معمولا بین یک تا سه ساعت زمان لازم دارد. پس از آن میوه خشک شما آماده است.
اگر فر نداشتید نیز میتوانید پس از آغشته کردن میوهها به شربت، آنها را روی سینی گذاشته، برای حفاظت از گرد و غبار روکشی روی آن پهن کنید و سینی را پرههای شوفاژ بگذارید تا بمرور میوهها خشک شوند|جام جم سرا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
راجب خشك كردنمیوه هابدون فروماكروفر