میوه خشک جزو خشکباری است که اگر در منزل تهیه کنید هم به اقتصاد خانواده کمک کرده‌اید و برایتان ارزان درآمده، هم می‌توانید از میوه‌های در آستانه خرابی استفاده بهتری ببرید، هم مواد معدنی آن از بین نمی‌رود و هم جزو تنقلاتی به شمار می‌رود که بخصوص در این ایام و با نزدیک شدن به روزهای عید نوروز کاربرد و استفاده بیشتری دارد. طرز تهیه نوع خانگی آن را در ادامه مطلب فرا بگیرید.
کد خبر: ۶۵۳۷۸۸

یک پیمانه شکر را با سه چهارم پیمانه آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید. سپس میوه‌های مورد نظرتان را (نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، کیوی، سیب و مانند اینها) حلقه حلقه کرده، به شربت آغشته کنید. میوه‌هایی چون پرتقال و نارنگی را می‌توانید با پوستشان حلقه کنید. اضافه شربت را بگیرید. کف سینی یک کاغذ روغنی پهن کنید و میوه‌ها را کنار هم بچینید. دقت کنید که میوه‌ها در این مرحله روی هم قرار نگیرند.
فر را روشن کرده، تنظیم آن را روی کمترین حرارت ممکن قرار دهید. سینی را در فر بگذارید و وقتی روی میوه‌ها خشک شد، سینی را خارج کرده و میوه ها را برگردانید. دوباره سینی را در فر بگذارید تا روی دیگر میوه‌ها نیز خشک شود.
این کار معمولا بین یک تا سه ساعت زمان لازم دارد. پس از آن میوه خشک شما آماده است.
اگر فر نداشتید نیز میتوانید پس از آغشته کردن میوه‌ها به شربت، آنها را روی سینی گذاشته، برای حفاظت از گرد و غبار روکشی روی آن پهن کنید و سینی را پره‌های شوفاژ بگذارید تا بمرور میوه‌ها خشک شوند|جام جم سرا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
محمد رضا
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۲
۰
۰
سلام .خیلی خیلی عالی بود .من این كار رو قبلا با برش دادن انها و سپس گذاشتن انها در سینی و بر روی بخاری با زحمت فروان آماده می كردم ولی با این روشی كه شما ارایه كردید،این كار خیلی آسان شد.ممنون از سایت خوبتون....
مهشید
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۹
۰
۰
عالی بودممنون بازم اطلاعات بیشتربدین
راجب خشك كردنمیوه هابدون فروماكروفر
هستی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
۰
۰
خیلی عالللللللللللللللللی بود ممنون
الكس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۳۰
۰
۰
متشكر مفید بود....
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها