مواد لازم-روغن زیتون یک پیمانه/ زرده تخم مرغ دو عدد/ خردل یک قاشق مرباخوری و یا یک قاشق چایخوری سرخالی فلفل سفید/ سرکه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری/ نمک بقدر کافی.
کد خبر: ۷۱۳۲۸۴
طرز تهیه سس مایونز خانگی

جام جم سرا:

طرز تهیه:

زرده‌های تخم مرغ را در ظرف کوچک سنگینی می‌ریزیم و ظرف را روی یخ قرار می‌دهیم (با این عمل مایونز به هیچ وجه نمی‌برد و سس بهتری تهیه می‌شود) بعد کمی نمک می‌ریزیم و تخم مرغ‌ها را کمی می‌زنیم و روغن زیتون را قطره قطره داخل زرده تخم مرغ می‌ریزیم و مرتب به هم می‌زنیم تا سس کاملا غلیظ شود.

دو یا سه قطره سرکه اضافه می‌کنیم و مجدداً روغن زیتون را قطره قطره داخل سس می‌ریزیم.
هر وقت سس خیلی غلیظ شد چند قطره سرکه می‌ریزیم و این عمل را ادامه می‌دهیم تا روغن زیتون تمام و سس سفت و سفید و لغزان شود.
در صورتی که مایونز برید با یک عدد زرده تخم مرغ و نصف پیمانه روغن زیتون و کمی نمک به طریق فوق مایونز تهیه می‌کنیم و مایونز بریده شده را کم کم داخل این مایونز می‌ریزیم و مرتب بهم می‌زنیم تا مایونز آماده شود؛ بعد هم فلفل یا خردل به آن اضافه می‌کنیم و بدین گونه سس مایونز خانگی آماده است. (بانوی آشپز)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها