زمان پخت: 10 دقیقه.
مواد لازم برای 2 نفر:
بلال: 2 عدد
قارچ: 100 گرم
مواد لازم برای سس:
کره: یک قاشق غذاخوری
لیموی کوچک: 2 عدد
سس مایونز همراه با پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
سبزیجات خشک معطر: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم .
طرز تهیه: بلالها را درون آب جوش بپزید. قارچها را در روغن نباتی سرخ کرده، تا طلایی رنگ شوند. با استفاده ازیک چاقوی تیز و تخته برش، دانههای ذرت را از بلالها جدا کنید. ذرتها را به قارچها اضافه کنید و آنها را با کل مواد سس مخلوط کنید.
منبع: شبکه استانی ایلام
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: