جام جم سرا:
طرز تهیه:
قالب مورد نظر را با کمی کره چرب و روی کره را خوب با شکر قهوهای بپوشانید (این کار برای کاراملی کردن صورت میگیرد و نیاز به پاشیدن آرد نیست).
شش عدد آلو را نصف کرده روی شکر ته قالب بچیند و سه عدد آلو و یک عدد هلو را ریز خرد کنید و برای داخل کیک و کنار بگذارید.
حتما بخوانید : طرز تهیه پیراشکی بازاری ، سریع و آسان
١٨٠ گرم شکر را با ١٨٠ گرم کره خوب با همزن بزنید تا مواد یکدست و کرم رنگ شود.
۴عدد تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه کرده، خوب هم بزنید.
چند قطره وانیل یا وانیل شوگر اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید (میتوانید مقداری پودر هل و دارچین هم به طور دلخواه به مایه کیک اضافه کنید).
فر را روشن کنید تا گرم شود. با حرارت ١٨٠ کافی است و باید دقت کنید که زیاد داغ نشود.
آرد (٢٢٠ تا ٢۴٠ گرم)، یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری جوش شیرین را سه بار الک کرده، کم کم با شیر به مواد اضافه و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شود.
آلو و هلو خردشده و کمی پودر بادام را به مواد بیفزاییید. هم بزنید و مایه را داخل قالب روی آلوهای چیده شده که ته قالب گذاشته بودید بریزید.
کیک را برای مرحله پخت در فر به مدت ۵٠ دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت و خنک شدن کیک آلو و هلو آن را وارونه کرده، سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد