جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا آرد را الک میکنیم و در ظرفی میریزیم سپس شکر و بکینگ پودر و خمیر مایه را اضافه میکنیم.
همه مواد جامد را حسابی مخلوط میکنیم.
وسط ظرف را گود میکنیم و تخم مرغ را میشکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
حالا نوبت آب و روغن است که اضافه کنیم و در انتها عصاره پرتقال را اضافه میکنیم که طعم بسیار مطلوبی به کیک میدهد.
بیشتر بخوانید : برای آموزش شیرینی پیراشکی خانگی کلیک کنید.
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس قالب را چرب کرده و مواد کیک را در آن میریزیم.
قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کیک کاملا پخته شود. البته در این مدت میتوانید با فرو کردن خلال دندان در کیک از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر چیزی به کیک نچسبید کیک پخته شده است.
در آخر گریل را به مدت ۵ دقیقه روشن میکنیم تا پخت کیک کامل شود. (مامان اینا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد