طرز تهیه:
کدو حلوایی را قطعه قطعه کنید و همراه با یک لیوان آب بپزید.
آن را خوب له کنید.
در یک کاسه مناسب، تخم مرغها را همراه با شکر و دارچین خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.
روغن مایع و ماست را اضافه کنید.
کدو حلوایی پوره شده را هم بیفزایید.
آرد را که قبلا الک کرده بودید کم کم با مواد مخلوط کنید.
پس از اختلاط کامل، مواد را داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در حرارت ۱۸۰ سانتی گراد بپزید.
بعد از اینکه روی کیک طلایی شد آن را از فر خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئیین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: