طرز تهیه:
کدو حلوایی را قطعه قطعه کنید و همراه با یک لیوان آب بپزید.
آن را خوب له کنید.
در یک کاسه مناسب، تخم مرغها را همراه با شکر و دارچین خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.
روغن مایع و ماست را اضافه کنید.
کدو حلوایی پوره شده را هم بیفزایید.
آرد را که قبلا الک کرده بودید کم کم با مواد مخلوط کنید.
پس از اختلاط کامل، مواد را داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در حرارت ۱۸۰ سانتی گراد بپزید.
بعد از اینکه روی کیک طلایی شد آن را از فر خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئیین کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد