آموزش آشپزی / مربای خیار

شاید بسیاری از مردم مزه مربای خیار را نچشیده باشند، در این قسمت از برنامه آشپزی طرز تهیه مربای خیار آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۲۶۹۰۲
آموزش آشپزی / مربای خیار

مواد لازم جهت تهیه مربای خیار:

خیار جالیزی درشت: یک کیلو

شکر : یک و نیم کیلو

آب : 4 پیمانه

هل: 10 دانه

جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری

زاج : یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

آهک : یک چهارم پیمانه

طرز تهیه : آب و شکر را با هم در ظرف می ریزیم و روی حرارت می دهیم تا بجوشد. وقتی شکر حل شد، زاج را اضافه کرده جوهر لیمو را هم در یک قاشق چایخوری حل کرده و به ترکیب مربا اضافه می کنیم .دانه های هل را هم اضافه کرده و می گذاریم مربا بجوشد. وقتی که شربت کاملا قوام آمد خیار را اضافه می کنیم اجازه می دهیم دوباره شربت قوام بیاید و بعد از قوام آمدن بلافاصله باید ظرف مربا را داخل یک ظرف دیگری که محتوی آب یخ است، قرار دهیم. این باعث کار می شود که مربا سریع سرد شود و رنگ خیار تغییر نکند بعد از آن وانیل را اضافه می کنیم بعد مربای ما آماده است .

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز مازندران

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها