در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،کیک و پای هر دو از خوراکیهای پرطرفدار و خوشمزه هستند که معمولا در طعمهای متفاوتی پخته میشوند. مهمترین تفاوت کیک و پای در بافت، روش پخت و طعم آنهاست.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
کیک نسخه شیرینتر از یک نان پخت شده با استفاده از مواد مورد نیاز مشابه است. کیکها تنوع بسیار زیادی دارند و با توجه به دستورالعملها و مواد موردنیاز مختلف، در طعمهای متفاوت و بینظیری پخته میشوند. کیک تولد شکلاتی، کیک اسفنجی و کیک گردویی چند نمونه از کیکهای بسیار پرطرفدار هستند. معمولا کیکها را پس از بیرون آوردن از فر، با خامه قنادی، گاناش و میوههای مورد علاقه تزئین میکنند.
بهترین تعریفی که میتوانیم از پای داشته باشیم این است: " پای نوعی خوراکی است که دارای دو بخش است؛ یک بخش لایه خمیری و بخش دیگر آن موادی هستند که درون این خمیر قرار میگیرند."
بهطور کلی برای خمیر ساده پای به آرد، کره و مقداری آب احتیاج داریم. کره باعث ترد شدن پای شده و خمیر پای با فیلینگها یا مواد میانی مختلفی پر میشود.
برای پخت پای میتوانید قالبهای متنوعی را تهیه کنید. برای سرو پای نیز میتوانید آن را با قالب سرو کنید و هم میتوانید به ظرفی دیگر انتقال دهید و برش داده و سپس سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد