در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،کیک و پای هر دو از خوراکیهای پرطرفدار و خوشمزه هستند که معمولا در طعمهای متفاوتی پخته میشوند. مهمترین تفاوت کیک و پای در بافت، روش پخت و طعم آنهاست.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
کیک نسخه شیرینتر از یک نان پخت شده با استفاده از مواد مورد نیاز مشابه است. کیکها تنوع بسیار زیادی دارند و با توجه به دستورالعملها و مواد موردنیاز مختلف، در طعمهای متفاوت و بینظیری پخته میشوند. کیک تولد شکلاتی، کیک اسفنجی و کیک گردویی چند نمونه از کیکهای بسیار پرطرفدار هستند. معمولا کیکها را پس از بیرون آوردن از فر، با خامه قنادی، گاناش و میوههای مورد علاقه تزئین میکنند.
بهترین تعریفی که میتوانیم از پای داشته باشیم این است: " پای نوعی خوراکی است که دارای دو بخش است؛ یک بخش لایه خمیری و بخش دیگر آن موادی هستند که درون این خمیر قرار میگیرند."
بهطور کلی برای خمیر ساده پای به آرد، کره و مقداری آب احتیاج داریم. کره باعث ترد شدن پای شده و خمیر پای با فیلینگها یا مواد میانی مختلفی پر میشود.
برای پخت پای میتوانید قالبهای متنوعی را تهیه کنید. برای سرو پای نیز میتوانید آن را با قالب سرو کنید و هم میتوانید به ظرفی دیگر انتقال دهید و برش داده و سپس سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
استاد دانشگاه تهران مطرح کرد:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد