jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۸۸۷۴ ۱۶ مهر ۱۳۹۹  |  ۱۱:۳۰

انواع کیک و پای به عنوان دسرهای بی‌نظیر و خوشمزه شناخته می‌شوند. پای و کیک، تقریبا مواد اولیه مشابهی دارند اما از لحاظ بافت و طعم متفاوت هستند. کیک بافت نرمی داشته و طعم لذت‌بخش شیرینی را برای شما به ارمغان می‌آورد و در جشن تولدها کاربرد دارد؛

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،کیک و پای هر دو از خوراکی‌های پرطرفدار و خوشمزه هستند که معمولا در طعم‌های متفاوتی پخته می‌شوند. مهم‌ترین تفاوت کیک و پای در بافت، روش پخت و طعم آن‌هاست.

کیک

کیک نسخه شیرین‌تر از یک نان پخت شده با استفاده از مواد مورد نیاز مشابه است. کیک‌ها تنوع بسیار زیادی دارند و با توجه به دستورالعمل‌ها و مواد موردنیاز مختلف، در طعم‌های متفاوت و بی‌نظیری پخته می‌شوند. کیک تولد شکلاتی، کیک اسفنجی و کیک گردویی چند نمونه از کیک‌های بسیار پرطرفدار هستند. معمولا کیک‌ها را پس از بیرون آوردن از فر، با خامه قنادی، گاناش و میوه‌های مورد علاقه‌ تزئین می‌کنند.

تواوت کیک و پای چیست؟

پای

بهترین تعریفی که می‌توانیم از پای داشته باشیم این است: " پای نوعی خوراکی است که دارای دو بخش است؛ یک بخش لایه خمیری و بخش دیگر آن موادی هستند که درون این خمیر قرار می‌گیرند."
به‌طور کلی برای خمیر ساده پای به آرد، کره و مقداری آب احتیاج داریم. کره باعث ترد شدن پای شده و خمیر پای با فیلینگ‌ها یا مواد میانی مختلفی پر می‌شود.
برای پخت پای می‌توانید قالب‌های متنوعی را تهیه کنید. برای سرو پای نیز می‌توانید آن را با قالب سرو کنید و هم می‌توانید به ظرفی دیگر انتقال دهید و برش داده و سپس سرو کنید.

تواوت کیک و پای چیست؟
تفاوت کیک و پای

  1. فیلینگ کیک با پای متفات است؛ معمولا فیلینگ‌ کیک‌ها مواد خامه‌ای است، در حالی که برای پای‌ها از انواع میوه یا مارمالاد استفاده می‌کنند.
  2.  کیک‌ها بافت نرم و اسفنجی دارند؛ اما پای‌ها معمولا بافت بیسکویتی و زبرتری دارند.
  3.  کیک‌ها معمولا پس از پخت تزئین می‌شوند اما پای معمولا تزئین نمی‌شود.
  4.  کیک معمولا به عنوان یک میان‌وعده و یا دسر سرو می‌شود، در حالی که پای‌های غذایی متنوعی وجود دارند که به عنوان غذای اصلی هم سرو می‌شوند؛ مانند پای مرغ، پای اسفناج و پنیر و یا پای گوشت و سبزیجات . البته لازم به ذکر است که اخیرا کیک‌های غذایی غیرشیرین متنوعی نیز، مانند کیک مرغ و کیک کشک و بادمجان، تهیه و سرو می‌شوند.
  5.   معمولا در پخت پای از بیکینگ پودر استفاده نمی‌شود، در حالی این ماده، جزئی جدانشدنی در پخت کیک‌هاست.
  6.  از پای‌ صرفا به عنوان دسر یا عصرانه استفاده می‌شود، در حالی که انواع کیک‌های شیرین برای تولدها و مراسم‌های مختلف سرو می‌شوند؛ مانند کیک تولد خامه‌‌ای و یا کیک‌های تولد شکلاتی.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پرچم افراشته بر جنازه‌ها

پرچم افراشته بر جنازه‌ها

آسمان، خاکستری است. زمین، یک دشت وسیع است پر از خانه‌های مخروبه و خرابه‌های سیمان و بتون و آجری که روزی دیوارهای خانه‌هایی بودند.

مراکز درمانی در ICU

مراکز درمانی در ICU

در سراسر دنیا استانداردهای ایمنی مشخصی برای مراکز تجمعی گوناگون تعریف شده و در کشور ما نیز قانون معینی درباره لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در تمام ساختمان‌هایی که بیش از 25 نفر از آن بهره‌برداری می‌کنند تصویب شده‌است که براساس این قانون همه این ساختمان‌ها ملزم به رعایت استانداردهای بین‌المللی ICS هستند.

واقعیت‌هایی درباره لغو تحریم تسلیحاتی

واقعیت‌هایی درباره لغو تحریم تسلیحاتی

تحریم تسلیحاتی ایران همواره از ابتدای انقلاب از سوی آمریکا به‌صورت تحریم اولیه وجود داشته است، اما از سال 2007 این کشور تلاش کرد تا از طریق تحریم‌های سازمان ملل این تحریم‌ها را همه‌جانبه کند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر