به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج ،شیرینی نارگیلی که ساده و زود آماده می شود طرفدارن بسیار زیادی نیز دارد که از طعم این شیرینی حتما در همه وقت استقبال میکنند.
مواد لازم شرینی نارگیلی
سفیده تخم مرغ |
۳ عدد |
پودر قند |
۱۵۰ گرم |
پودر نارگیل |
۱۲۰ گرم |
آرد گندم |
یک قاشق غذاخوری |
وانیل |
یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر پسته |
برای تزیین به دلخواه |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
- ابتدا سفیده تخم مرغ ها را که جدا کرده ایم با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و یکدست شود. فقط توجه داشته باشید که در حین جدا کردن زرده و سفیده،حتی ذره ای زرده نیز با سفیده مخلوط نگردد. در صورت مخلوط شدن به نتیجه دلخواه نمیرسید.
- سپس پودر شکر را کم کم اضافه نموده و هم می زنیم تا کشدار شود، بعد آرد گندم را اضافه نموده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.در این مرحله وانیل و پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم و مواد رو در قیف یکبار مصرف میریزیم،
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه شیرینی را با فاصله روی آن بریزید و روی شیرینی ها کمی پودر پسته بریزید و سینی فر را در طبقه بالای فر که از قبل با درجه حرارت ۱۶۰ تا ۱۷۰گرم نموده اید قرار دهید، و بعد از حدود ده یا دوازده دقیقه که بوی شیرینی ها درآمد و رنگ آنها نیز طلایی شد اجازه دهید شیرینی ها ۵ دقیقه دیگر با حرارت کم در فر بماند سپس خارج نموده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
طرز تهیه پیراشکی گوشت