این دسر یکی از زیباترین و مجلسی‌ترین انواع دسر برای محرم است که با ساده‌ترین و دم‌دستی‌ترین مواد اولیه تهیه می‌شود و به سفره‌های مذهبی شما جذابیت خاصی می‌دهد. امیدواریم این دسر را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۷۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،خرما به خاطر داشتن قند طبیعی و کالری مناسب، باید حتما در برنامه غذایی افراد گنجانده شود. یکی از راه‌های گنجاندن این ماده غذایی پرخاصیت در برنامه غذایی خانواده، تهیه نان خرمایی و انواع حلوا و شیرینی و دسر با خرماست.

طرز تهیه دسر خرما

مواد لازم دسر خرما

 

خرما بدون هسته

1 کیلوگرم

بیسکوییت ساده

1 پیمانه

پودر بادام یا پسته

1/3 پیمانه

پودر کاکائو

1/4 پیمانه

شکلات تلخ

100 گرم

گلاب

0.5 پیمانه

هل ساییده‌شده

0.5 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

طرز تهیه دسر خرما

 

برای تهیه دسر خرما ابتدا؛ خرماهای بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. 

 

خرماهای نرم‌شده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید.

آنقدر خرماها را با دست ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.

 

حالا یک سوم از بیسکویت پودرشده (مثلا ساقه طلایی) را به آن اضافه کنید.

پس از آن نوبت اضافه‌کردن گلاب، هل و پودر کاکائو است.

این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.

 

حالا داخل ظرف مورد نظر، بقیه بیسکویت‌های خردشده را بریزید.

ترکیب به‌دست آمده از خرما را روی آن بریزید و فشار دهید.

دسر خرما را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرد.

سپس آن را تزیین و سرو کنید.

می‌توانید برای تزیین این دسر، خرما را با قیچی به 5 قسمت تقسیم کرده، به شکل گل درآورید و از پرک بادام نیز به عنوان برگ استفاده کنید.

برای پرک بادام بهتر است بادام‌ها را یک ربع داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود و با چاقو از وسط نصف کنید یا این‌که کلا از تخمه آفتاب‌گردان استفاده کنید. 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها