
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،خرما به خاطر داشتن قند طبیعی و کالری مناسب، باید حتما در برنامه غذایی افراد گنجانده شود. یکی از راههای گنجاندن این ماده غذایی پرخاصیت در برنامه غذایی خانواده، تهیه نان خرمایی و انواع حلوا و شیرینی و دسر با خرماست.
خرما بدون هسته |
1 کیلوگرم |
بیسکوییت ساده |
1 پیمانه |
پودر بادام یا پسته |
1/3 پیمانه |
پودر کاکائو |
1/4 پیمانه |
شکلات تلخ |
100 گرم |
گلاب |
0.5 پیمانه |
هل ساییدهشده |
0.5 پیمانه |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
برای تهیه دسر خرما ابتدا؛ خرماهای بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند.
خرماهای نرمشده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
آنقدر خرماها را با دست ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.
حالا یک سوم از بیسکویت پودرشده (مثلا ساقه طلایی) را به آن اضافه کنید.
پس از آن نوبت اضافهکردن گلاب، هل و پودر کاکائو است.
این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
حالا داخل ظرف مورد نظر، بقیه بیسکویتهای خردشده را بریزید.
ترکیب بهدست آمده از خرما را روی آن بریزید و فشار دهید.
دسر خرما را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرد.
سپس آن را تزیین و سرو کنید.
میتوانید برای تزیین این دسر، خرما را با قیچی به 5 قسمت تقسیم کرده، به شکل گل درآورید و از پرک بادام نیز به عنوان برگ استفاده کنید.
برای پرک بادام بهتر است بادامها را یک ربع داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود و با چاقو از وسط نصف کنید یا اینکه کلا از تخمه آفتابگردان استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: