jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۷۸۰۰۶   ۱۴ بهمن ۱۳۹۴  |  ۰۷:۴۵

مواد لازم: سیب‌زمینی: 3 عدد متوسط، پیاز: یک عدد، زرشک: 5 قاشق غذا‌خوری، نمک و زرد‌چوبه و روغن: به میزان لازم، تخم‌مرغ: 7عدد، گردوی خرد شده: 3 قاشق غذا‌خوری، سبزی کوکو: شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و برگ سیر تازه: 300 گرم و زعفران آب‌کرده: 2 قاشق غذا‌خوری

طرز تهیه کو‌کوی دو رنگ

طرز تهیه:

ابتدا سبزی را خرد کرده و کنار بگذارید‌. سیب‌زمینی را بپزید و با پیاز رنده کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.

زرشک را بشویید و همراه نمک و زرد‌چوبه و زعفران و4 عدد تخم‌مرغ به سیب‌زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید‌.

سبزی را هم در یک ظرف بریزید و با 3 عدد تخم‌مرغ و نمک و زردچوبه و زعفران و گردو خرد شده و دو قاشق زرشک شسته شده مخلوط کنید و هم بزنید.

در یک ماهیتابه بزرگ روغن بریزید و آن را داغ کنید یک کاسه به قطر 15 سانتی‌متر وسط ماهیتابه قرار دهید و مایه کو‌کو سیب‌زمینی را اطراف کاسه در ماهیتابه بریزید و کمی صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد.

به آرامی کاسه را از وسط ماهیتابه بردارید و مایه کو‌کو سبزی را وسط ماهیتابه بریزید. در ظرف را ببندید و بگذارید هر دو کوکو بسته شده و سرخ شوند.

بعد آنها را منظم برش دهید و برگردانید و طرف دیگر کوکو را هم سرخ کنید و سپس در دیس چیده، اطراف آن را با زیتون، خیار‌شور و چند برش حلقه‌ای لیمو و گوجه تزئین و میل کنید.

چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

افتخارم این است که همیشه دانشجو بوده و هستم و خواهم بود. تا بوده دانشجو همیشه و در همه جهان فرهیخته، وطن‌دوست و عدالت‌طلب بوده است.

آن 18 نفر در گوانتانامو

آن 18 نفر در گوانتانامو

ترم اول دانشجویی من در خوابگاه خصوصی گذشت، خوابگاهی که از خیلی جهات مثل تمام خوابگاه‌های دیگر بود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها