طرز تهیه:
ابتدا سبزی را خرد کرده و کنار بگذارید. سیبزمینی را بپزید و با پیاز رنده کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
زرشک را بشویید و همراه نمک و زردچوبه و زعفران و4 عدد تخممرغ به سیبزمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.
سبزی را هم در یک ظرف بریزید و با 3 عدد تخممرغ و نمک و زردچوبه و زعفران و گردو خرد شده و دو قاشق زرشک شسته شده مخلوط کنید و هم بزنید.
در یک ماهیتابه بزرگ روغن بریزید و آن را داغ کنید یک کاسه به قطر 15 سانتیمتر وسط ماهیتابه قرار دهید و مایه کوکو سیبزمینی را اطراف کاسه در ماهیتابه بریزید و کمی صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد.
به آرامی کاسه را از وسط ماهیتابه بردارید و مایه کوکو سبزی را وسط ماهیتابه بریزید. در ظرف را ببندید و بگذارید هر دو کوکو بسته شده و سرخ شوند.
بعد آنها را منظم برش دهید و برگردانید و طرف دیگر کوکو را هم سرخ کنید و سپس در دیس چیده، اطراف آن را با زیتون، خیارشور و چند برش حلقهای لیمو و گوجه تزئین و میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد