طرز تهیه: ابتدا هسته خرماها را درآورید و به جای آن یک تکه مغز گردو بگذارید. روغن را در ظرف بریزید و آرد را با آن سرخ کنید، ولی خیلی تغییر رنگ ندهد و تیره نشود.
دقت کنید روغن به اندازهای باشد که مایه رقیق باشد. بعد خرماهای آماده را در یک ماهیتابه نسوز بچینید.
مایه آرد و روغن سرخ شده را داغ روی خرما بریزید و چند دقیقه حرارت را کم کرده و صبر کنید خرما کمی تفت داده شود. زعفران را روی مواد بریزید و در ظرف را ببندید تا حلوا به خورد خرما رفته و شیرینی لازم را به دست آورد.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد