طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و بپزید و آن را چلو کش کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و برای ته دیگ از نان استفاده کنید.
برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید. گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و قلقلی درست کرده و سپس آنها را سرخ کنید.
قارچهای برش خورده را هم تفت دهید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگ قارچ تیره نشود. زرشک را بشویید و با خلال پستهها به قارچ اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.
کره و زعفران آبکرده و کمی نمک به مواد اضافه کنید. نصف لیوان آب روی قلقلیها بریزید و چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا مغز پخت شوند.
در نهایت مواد را هم مخلوط کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود. پلو دم کشیده را در دیس کشیده و روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک و خلال پسته تزئین و میل کنید .
همچنین میتوانید به جای قلقلی از تکههای مرغ پخته و تفت داده شده استفاده کنید.
چاردیواری
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی مطرح شد
گفتوگو با نوید دهقان به بهانه برگزاری کنسرت گروه «قمر» در تالار وحدت