مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ، قارچ ورقه شده: 250 گرم ، پیاز: یک عدد ، زرشک و خلال پسته: از هر کدام 50 گرم ، کره: 50 گرم ، نمک و فلفل و زعفران آب‌کرده: به میزان لازم ، برنج: 4 پیمانه ، روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۸۶۰۸۹۸
طرز تهیه قارچ پلو

طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و بپزید و آن را چلو‌ کش کنید‌. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و برای ته دیگ از نان استفاده کنید.

برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید‌. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و قلقلی درست کرده و سپس آنها را سرخ کنید.

قارچ‌های برش خورده را هم تفت دهید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگ قارچ تیره نشود. زرشک را بشویید و با خلال پسته‌ها به قارچ اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.

کره و زعفران آب‌کرده و کمی نمک به مواد اضافه کنید. نصف لیوان آب روی قلقلی‌ها بریزید و چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا مغز پخت شوند.

در نهایت مواد را هم مخلوط کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود‌. پلو دم کشیده را در دیس کشیده و روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک و خلال پسته تزئین و میل کنید .

همچنین می‌توانید به جای قلقلی از تکه‌های مرغ پخته و تفت داده شده استفاده کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها