طرز تهیه: ابتدا اسفناج را بشویید و خرد کنید. پیاز را رنده کنید و داخل کمی روغن تفت دهید. قبل از اینکه پیاز کاملا طلایی شود سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و در نهایت اسفناج را به مواد بیفزایید.
بعد از گذشت چند دقیقه که اسفناج کمی نرم شد آن را از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
روی یک نان تست کمی از مخلوط اسفناج را پهن کنید و روی آن مقداری پنیر پارمزان و پنیر پیتزا بریزید.
اگر از ساندویچساز استفاده میکنید یک تکه دیگر نان تست را روی اسنکها قرار دهید ولی اگر از فر استفاده میکنید اسنکها را به مدت 8 الی 10 دقیقه به همان صورت اولیه در فر با شعله گریل قرار دهید تا پنیر روی مواد اسنک طلایی شود.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: