به گزارش جام جم سرا ، به را بشویید و آن را رنده کنید. تخممرغها را در ظرف مناسبی بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
آرد و شکر و دارچین را با تخممرغ مخلوط کنید. به را همراه مواد دیگر به تخممرغها افزوده و خوب به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
از مواد کوکو با ملاقه در روغن بریزید و سرخ کنید. میتوانید از قالب کوکو هم استفاده کنید تا کوکوهای شما شکیلتر و هماندازه باشند.
بعد از اینکه یک طرف آنها سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر کوکو را سرخ کنید. کوکوها را در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزیجات فصل و زیتون تزئین نمایید.
ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم