طرز تهیه:
1. ابتدا آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را دو با الک کنید. در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آنهاتخممرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. حالا شیر را بهآرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعدازاینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را بهتدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود.
2. در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار داده، در آن را بگذارید تا تابه کمی گرم شود.حالا مواد را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کیک کمی پختهشود و خودش را بگیرد. دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد چون کیک میسوزد. بعدازاینکه یکطرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد.
3. بعدازاینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.
یه جور دیگه
- به جای روغن مایع از کره هم میتوانید استفاده کنید.
- کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم میتوانید درست کنید.(برترینها)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد