کوفته برنجی

مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ، کره یا روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد ، دارچین، زعفران، نمک و فلفل: به میزان لازم ، کشمش پلویی و خلال بادام و پسته: از هر کدام 2 قاشق غذاخوری، برنج پخته و له شده: 2 لیوان، تخم‌مرغ: یک عدد، آرد سوخاری و کنجد: برای روی کوفته برنجی
کد خبر: ۸۱۶۹۹۰
کوفته برنجی

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید و بقیه مواد را هم افزوده و با نصف لیوان آب، بگذارید تقریبا پخته و آب آن تبخیر شود. دو لیوان برنج را بپزید. سپس با پشت قاشق، برنج را له کنید و به آن نمک بزنید. بعد از خنک شدن، از برنج له شده به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دست آن را صاف کنید و از مواد گوشتی یک قاشق میان آن بریزید و با مهارت، آن را ببندید و به شکل گلوله درآورید. تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و بعد کوفته‌ها را در آن بریزید. سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و در دیس مناسب گذاشته و با سس کچاب و خیار شور و سبزی خوردن تزیین کرده و میل کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها